Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g d'amandes émondées
- 80 g de sucre en poudre
- 400 g de lait
- 1 sachet d'agar-agar (2 g)
- 2 pincées de vanille en poudre
- 150 g de fruits de la Passion (8-10 fruits env.)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 879 kJ / 210.3 kcal
- Białko
- 6.3 g
- Węglowodany
- 20.3 g
- Tłuszcz
- 10 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.3 g
- Błonnik
- 4.3 g
- Sód
- 39 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pannacotta au chou-fleur et truite fumée
5h
Crème d'avocat coco et citron vert
20min
Crème brûlée allégée
3 godz. 15 min
Kulfis à la mangue
9h 15min
Tarte crémeuse banane, passion, citron vert
4h 45min
Financier à la Passion
35min
Gelée au citron de Syracuse
3h 25 min
Mousse coco aux fruits de la Passion
2h 40min
Tarte Tatin à la banane flambée
1h 30min
Crème brûlée à la Passion
3h 45 min
Mousse mascarpone à la vanille sur compotée de mangues
3h 20 min
Ananas confit aux épices et au lait de coco
2hod. 50min