Eton mess, fraises et rhubarbe

Eton mess, fraises et rhubarbe

4.4 24 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 portions

Składniki

La compotée de rhubarbe
  • 100 g de sucre en poudre
  • 1 gousse de vanille fendue et grattée
  • 500 g de rhubarbe pelée et en morceaux
La chantilly
  • 400 g de crème liquide entière bien froide
  • 40 g de sucre en poudre
  • 2 c. à soupe de mascarpone bien froid
  • 100 g de meringues
  • 250 g de fraises fraîches en lamelles

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 626 kcal / 2619 kJ
Białko 5 g
Tłuszcz 33 g
Węglowodany 73 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...