Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g de sucre en poudre
- 1 fève tonka
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 1704.5 kJ / 407 kcal
- Białko
- 0 g
- Węglowodany
- 101 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Błonnik
- 0.6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Nougat de Montélimar
3h 30min
Sucre de Noël
1h 5min
Sucre orange-épices de Noël
2h
Sucre à la fraise tagada
5 Min
Sucre vanillé
72 godz.
Sucre à la noix de muscade et au chocolat
5 Min
Sucre pistache
5 Min
Sucre citron-cardamome
2h
Amandes au cacao et au café
30 min
Sucre pralines roses
5 Min
Sucre pomme-confiseries au caramel
2 Std. 15 Min
Mendiants au chocolat
30 min