Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 110 g de lait
- 250 g de farine de blé
- 10 g de levure boulangère fraîche
- 40 g de sucre en poudre
- 1 pincée de sel
- 1 œuf
- 50 g de beurre doux, froid et coupé en morceaux
- 1200 g de figues fraîches ou surgelées, coupées en deux
- 30 g de sucre roux
- Wartości odżywcze
- na 1 part
- Kalorie
- 865.7 kJ / 205.5 kcal
- Białko
- 4.4 g
- Węglowodany
- 34.8 g
- Tłuszcz
- 4.7 g
- Błonnik
- 3.5 g
Alternatywne przepisy
Tartelette courgette-brebis
50min
Velouté de framboises au lait ribot
10 min
Tartelettes aux poires caramélisées
2h 15min
Pizza aux blettes et au citron
25h 50min
Gaspacho poivron-framboise
10 min
Tarte aux pommes bouquet de roses
4h 30 min
Pizza au pesto, poire et gorgonzola
2h 35 min
Gâteau poire et porto à la vapeur
45min
Pudding aux poires et chocolat
2h
Boisson rafraîchissante concombre, basilic et citron vert
10 min
Compote de pommes aux biscuits maison
1h
Tarte aux prunes et aux noisettes
2h 15min