Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille et un récipient d'eau froide)
- 180 g de betterave cuite, coupée en morceaux
- 40 g de sucre roux
- 120 g de crème liquide 35% m.g.
- 200 g de lait de coco
-
250
g de framboises fraîches
lub 250 g de framboises surgelées - 40 g de sucre en poudre
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 962.3 kJ / 230 kcal
- Białko
- 2.8 g
- Węglowodany
- 20.8 g
- Tłuszcz
- 14.8 g
- Błonnik
- 3.8 g
Alternatywne przepisy
Crémeux citron et framboises
2h 30 min
Pannacotta de melon, yaourt au lait de brebis, miel et pignons
4h 25min
Glace concombre groseille
2h 15min
Pannacottas aux épices
4h 30 min
Crème de langoustine, quinoa de légumes de saison (Eric Guérin)
1h 40min
Crêpes vertes au kiwi, crème de mascarpone
1h 30min
Cheesecake aux fraises sur fondant chocolat
4h
Cheesecake avocat-citron vert
12 godz. 15 min
Entremets cassis et crémeux citron
5h
Cheesecake au citron et pavot
24h
Mousse mascarpone à la vanille sur compotée de mangues
3h 20min
Verrine mocaccino et caramel
45min