Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Le croustillant
- 180 g de flocons d'avoine
- 230 g de farine de blé
- 130 g de cassonade
- 200 g de beurre, coupé en morceaux
La garniture aux fraises
- 1000 g de fraises fraîches, coupées en deux ou en quatre
- 15 g de fécule de maïs
- 60 g de sucre en poudre
- Wartości odżywcze
- na 1 part
- Kalorie
- 1720.2 kJ / 410.7 kcal
- Białko
- 4.9 g
- Węglowodany
- 53.6 g
- Tłuszcz
- 18.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 11.2 g
- Błonnik
- 4.2 g
- Sód
- 11.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Entremets à la mousse de cassis
12h
Le rose-framboise
5h
Charlotte aux fruits rouges, sans sucre et allégée en gras
1h 50min
Dacquoise aux framboises
2 godz.
Carrés tendres fraise-rhubarbe
4 godz.
Alcazar à l'abricot
3h
Crèmes aux framboises
4h 25min
Mignardises à la mousse de fruit
7hod. 45min
Trifle poire, figue et noisette
1h 10min
La dacquoise aux fruits d'été
15h 45min
Mousse de fraises et framboises
20min
Délice pomme-speculoos
12h