Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Le croustillant
- 180 g de flocons d'avoine
- 230 g de farine de blé
- 130 g de cassonade
- 200 g de beurre, coupé en morceaux
La garniture aux fraises
- 1000 g de fraises fraîches, coupées en deux ou en quatre
- 15 g de fécule de maïs
- 60 g de sucre en poudre
- Wartości odżywcze
- na 1 part
- Kalorie
- 1720.2 kJ / 410.7 kcal
- Białko
- 4.9 g
- Węglowodany
- 53.6 g
- Tłuszcz
- 18.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 11.2 g
- Błonnik
- 4.2 g
- Sód
- 11.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Eton mess, fraises et rhubarbe
1h 10min
Crémeux au fromage blanc sur sablé breton
6 Std.
Charlotte aux fraises
3h 35min
Clafoutis aux poires, mûres et amandes
55 Min
Ramequin cake vanille, ananas et caramel
55 Min
Patience aux fruits d'été
13 Std.
Charlotte aux fruits rouges, sans sucre et allégée en gras
1h 50min
Gratin d'abricots au pralin
30 Min
Petits flans à la ricotta et aux fruits rouges
45min
Cheesecake fraise-ricotta
1h
Mousse de fraises et framboises
20 Min
Mousse aux pommes
40min