Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
La mousse de chèvre
- 120 g de mascarpone
- 150 g de crème liquide entière
- 50 g de sucre en poudre
- 180 g de fromage de chèvre frais, type Petit Billy®
La compotée de fraises
- 400 g de fraises, et quelques-unes pour la finition
- 45 g de sucre en poudre
- ½ citron jaune non traité, zeste et jus
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1744 kJ / 417 kcal
- Białko
- 5.3 g
- Węglowodany
- 35.5 g
- Tłuszcz
- 28.5 g
- Błonnik
- 2.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crumble poires, caramel et petits Lu
45 dk
Sabayon de fruits exotiques
30 Min
Mousse aux griottes
2sa 30 dk
Mousse de kiwi
2h 15min
Glace au parmesan
12h
Nage de rhubarbe aux fraises et au basilic
25 min
Papillote de pêches aux fruits rouges
30 Min
Couronne fruitée
6h
Choux meringués aux fruits de la Passion
2 Std. 45 Min
Moutarde à la figue
1sa
Soupe de framboise aux litchis
1h 15min
Crème brûlée à la fraise
3h 10min