
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g de betteraves crues coupées en morceaux
- 100 g de carotte coupé en morceaux
- 50 g de pomme coupée en deux
- 4 brins de persil frais équeutés
- 3 brins de menthe fraîche équeutés
- 10 g d'huile végétale type olive, et 1 c. à café
- 20 g de jus de citron
- 1 c. à café de sel
- ¼ c. à café de poivre moulu
- 125 g de halloumi détaillé en 4-6 tranches
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 305.5 kcal / 1283.5 kJ
- Białko
- 15.5 g
- Tłuszcz
- 17 g
- Węglowodany
- 22 g
- Błonnik
- 5 g
- Tłuszcz nasycony
- 10.5 g
- Sód
- 693 mg