Urządzenia i Akcesoria
Chinese five spice beef cheeks (Skinnymixers)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 4 godz. 25 min
4 portions
Składniki
-
fresh red bird's eye chilli trimmed1
-
garlic cloves (approx. 4 cloves)20 g
-
piece fresh ginger peeled20 g
-
brown onion cut into quarters150 g
-
olive oil30 g
-
beef cheeks trimmed and cut into pieces (approx. 5 cm)800 g
-
soy sauce (see Tips)50 g
-
water250 g
-
honey30 g
-
Chinese five spice powder1 tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
gluten free cornflour1 tbsp
-
Chinese broccoli (gai lan, approx. 300 g), trimmed, cut into pieces (4-5 cm)1 bunch
-
spring onions/shallots cut into thin slices, for garnishing2
-
fresh long red chilli cut into thin slices, for garnishing1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1628.3 mg
Białko
45 g
Kalorie
2002.4 kJ /
476.8 kcal
Tłuszcz
26.2 g
Błonnik
5.3 g
Tłuszcz nasycony
8.1 g
Węglowodany
15.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Brandy custard (TM6)
15 min
Chicken stock paste
45 min
Rachel Shanks's Roast beef with Yorkshires and gravy
3 godz. 15 min
Lamb ragù with watercress and mint pesto (TM6, Mark Southon)
4 godz. 35 min
Wonton soup (pork)
45 min
Lamb and fennel ragu
4 godz. 35 min
Beef and mushroom stroganoff
40 min
Rare beef steak with herb garlic butter
2 godz. 15 min
Chinese pork with vegetables
1 godz. 20 min
Sous vide kangaroo with rosemary (TM6)
1 godz. 15 min
Chicken teriyaki (Skinnymixers)
20 min
San choy bau (Matt Sinclair)
30 min