![Chinese five spice beef cheeks Chinese five spice beef cheeks](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/72072AC9-50BE-4CE0-BFFB-963BD78273C0/Derivates/fc9e1088-81b5-4865-83cf-38f9182949fe.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 fresh red bird's eye chilli, trimmed
- 20 g garlic cloves (approx. 4 cloves)
- 20 g piece fresh ginger, peeled
- 150 g brown onion, cut into quarters
- 30 g olive oil
- 800 g beef cheeks, trimmed and cut into pieces (approx. 5 cm)
- 50 g soy sauce (see Tips)
- 250 g water
- 30 g honey
- 1 tsp Chinese five spice powder
- 1 pinch ground black pepper
- 1 tbsp gluten free cornflour
- 1 bunch Chinese broccoli (gai lan, approx. 300 g), trimmed, cut into pieces (4-5 cm)
- 2 spring onions/shallots, cut into thin slices, for garnishing
- 1 fresh long red chilli, cut into thin slices, for garnishing
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2002.4 kJ / 476.8 kcal
- Białko
- 45 g
- Węglowodany
- 15.8 g
- Tłuszcz
- 26.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 8.1 g
- Błonnik
- 5.3 g
- Sód
- 1628.3 mg
Alternatywne przepisy
Meatballs in tomato sauce (TM6)
3h 40min
Beef cheek Bourguignon
5 Std. 25 Min
Pork belly with noodles and chilli miso sauce (TM6)
4 Std. 20 Min
Kung Pao chicken
1h 30min
Chinese pork with vegetables
1h 20min
Korean barbecue pork with rice salad
40 min
Korean barbecue pork with rice salad (MEATER+®)
40 min
Wonton soup (pork)
45 Min
Lamb and fennel ragu
4h 35 min
Beef and mushroom stroganoff
40 min
Chicken teriyaki
20 Min
San choy bau (Matt Sinclair)
30 Min