Chinese five spice beef cheeks

Chinese five spice beef cheeks

4.4 292 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 4 godz. 25 min
4 portions

Składniki

  • fresh red bird's eye chilli trimmed
    1
  • garlic cloves (approx. 4 cloves)
    20 g
  • piece fresh ginger peeled
    20 g
  • brown onion cut into quarters
    150 g
  • olive oil
    30 g
  • beef cheeks trimmed and cut into pieces (approx. 5 cm)
    800 g
  • soy sauce (see Tips)
    50 g
  • water
    250 g
  • honey
    30 g
  • Chinese five spice powder
    1 tsp
  • ground black pepper
    1 pinch
  • gluten free cornflour
    1 tbsp
  • Chinese broccoli (gai lan, approx. 300 g), trimmed, cut into pieces (4-5 cm)
    1 bunch
  • spring onions/shallots cut into thin slices, for garnishing
    2
  • fresh long red chilli cut into thin slices, for garnishing
    1

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 476.8 kcal / 2002.4 kJ
Białko 45 g
Tłuszcz 26.2 g
Węglowodany 15.8 g
Błonnik 5.3 g
Tłuszcz nasycony 8.1 g
Sód 1628.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...