Wersje kompatybilne
Gwinganna turmeric chicken with coconut cream and green beans
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 800 - 1000 g bone-in skinless chicken thigh (4-6 pieces)
- 2 tsp ground turmeric
- 2 garlic cloves
- 1 onion, cut into halves
- 2 fresh lemongrass, white part only, cut into pieces
- 3 cm piece fresh ginger, peeled
- 1 long red chilli, trimmed and cut into halves
- 3 cm fresh turmeric
- 1 pinch sea salt
- 3 tbsp coconut oil
- 400 g coconut cream
- 1 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 4 makrut lime leaves
- 620 g water
- 300 g fresh green beans, trimmed
- 2 sprigs fresh Thai basil, leaves only, plus extra to garnish
- 2 sprigs fresh coriander, leaves only, plus extra to garnish
- raw cashews, toasted and roughly chopped, to serve (optional)
- Wartości odżywcze
- na 4 portions
- Kalorie
- 12508.9 kJ / 2989.7 kcal
- Białko
- 201.7 g
- Węglowodany
- 89.1 g
- Tłuszcz
- 218.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 167.2 g
- Błonnik
- 24.8 g
- Sód
- 1021.5 mg
Alternatywne przepisy
Murgh makhani (Butter chicken - TM6)
1h 15min
Lala's creamy lemon butter chicken
1h 10min
Coconut poached chicken salad
45 分钟
Korma spice blend
5 分钟
Moroccan chicken and cauliflower cous cous
25 分钟
Chicken korma with cashews
30 min
Jo Whitton's Wholesome meatball soup
50 min
Skinnymixers' Moroccan chicken with preserved lemon and olives
30 min
Prawn and chicken laksa
40 分钟
The ultimate chicken curry pie (Mark LaBrooy)
27h 20 min
Thai beef salad
1h 15min
Biryani-style rice
1h 5 min