
Urządzenia i Akcesoria
Gwinganna turmeric & coconut chicken with green beans
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
bone-in skinless chicken thigh (4-6 pieces)800 - 1000 g
-
ground turmeric2 tsp
-
garlic cloves2
-
onion cut into halves1
-
fresh lemongrass white part only, cut into pieces2
-
piece fresh ginger peeled3 cm
-
long red chilli trimmed and cut into halves1
-
fresh turmeric3 cm
-
sea salt1 pinch
-
coconut oil3 tbsp
-
water120 g
-
coconut cream400 g
-
Chicken stock paste (see Tips)1 tsp
-
makrut lime leaves4
-
fresh green beans trimmed300 g
-
fresh Thai basil leaves only, plus extra to garnish2 sprigs
-
fresh coriander leaves only, plus extra to garnish2 sprigs
-
raw cashews toasted and roughly chopped, to serve (optional)
Wartości odżywcze na 4 portions
Sód
1021.5 mg
Białko
201.7 g
Kalorie
12508.9 kJ /
2989.7 kcal
Tłuszcz
218.2 g
Błonnik
24.8 g
Tłuszcz nasycony
167.2 g
Węglowodany
89.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Prawn and chicken laksa
40 min
Chicken drumsticks in spicy puttanesca sauce
2 godz. 15 min
Thai beef salad
1 godz. 15 min
Sri Lankan Chicken Curry (Koththu Roti)
1 godz. 5 min
Kuruma iraichchi with coconut roti
1 godz. 40 min
Steamed red curry fish (Matt Sinclair)
30 min
Quick massaman beef curry
40 min
Moroccan chicken and cauliflower cous cous
25 min
Chiang Mai noodles
25 min
Thai green chicken curry
30 min
Tom kha gai (Thai chicken coconut soup)
30 min
San choy bau (Matt Sinclair)
30 min