Wersje kompatybilne
Gwinganna turmeric & coconut chicken with green beans
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 800 - 1000 g bone-in skinless chicken thigh (4-6 pieces)
- 2 tsp ground turmeric
- 2 garlic cloves
- 1 onion, cut into halves
- 2 fresh lemongrass, white part only, cut into pieces
- 3 cm piece fresh ginger, peeled
- 1 long red chilli, trimmed and cut into halves
- 3 cm fresh turmeric
- 1 pinch sea salt
- 3 tbsp coconut oil
- 120 g water
- 400 g coconut cream
- 1 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 4 makrut lime leaves
- 300 g fresh green beans, trimmed
- 2 sprigs fresh Thai basil, leaves only, plus extra to garnish
- 2 sprigs fresh coriander, leaves only, plus extra to garnish
- raw cashews, toasted and roughly chopped, to serve (optional)
- Wartości odżywcze
- na 4 portions
- Kalorie
- 12508.9 kJ / 2989.7 kcal
- Białko
- 201.7 g
- Węglowodany
- 89.1 g
- Tłuszcz
- 218.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 167.2 g
- Błonnik
- 24.8 g
- Sód
- 1021.5 mg
Alternatywne przepisy
Lala's creamy lemon butter chicken
1 Std. 10 Min
Creamy coconut chicken curry (TM6)
30min
Chiang Mai noodles
25 Min
Creamy beef curry
1 Std. 15 Min
Alice Piktija's Cape Malay chicken curry
1 Std. 10 Min
Prawn and chicken laksa
40min
Thai beef salad
1 Std. 15 Min
Korean beef lettuce cups with pickles (Diabetes, TM6)
55 min
Skinnymixers' Moroccan chicken with preserved lemon and olives
30min
Chicken meatballs in smoky tomato and eggplant sauce
50min
Murgh makhani (Butter chicken - TM6)
1 Std. 15 Min
Coconut fish curry
1 Std. 10 Min