Urządzenia i Akcesoria
Creamy coconut chicken curry (TM6)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
6 portions
Składniki
-
cauliflower cut into florets (approx. 4 cm)600 g
-
fresh ginger10 - 15 g
-
garlic clove1
-
fresh long green chillies trimmed and cut into halves, plus extra cut into slices for garnishing (optional)1 - 2
-
brown onion cut into wedges (3-4 cm)200 g
-
olive oil20 g
-
tandoori paste (see Tips)90 g
-
tomato paste30 g
-
water100 g
-
almond meal (see Tips)20 g
-
skinless, boneless chicken thighs cut into pieces (approx. 3 cm)500 g
-
salt1 tsp
-
coconut cream90 g
-
fresh coriander leaves only, torn into pieces, for garnishing6 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1025.3 mg
Białko
20.1 g
Kalorie
1003.9 kJ /
239 kcal
Tłuszcz
13.7 g
Błonnik
6.2 g
Tłuszcz nasycony
4.7 g
Węglowodany
6.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tex-Mex chicken casserole
45 min
Creamy chicken curry and rice
45 min
Lamb saag (Noni Jenkins)
1 godz. 15 min
Murgh makhani (Butter chicken)
1 godz. 15 min
Beef and mushroom stroganoff
40 min
Tandoori paste
5 min
Beef and cashew nut yellow curry
25 min
"Fake-away" Mongolian Beef Noodles
35 min
Chunky bolognese (Skinnymixers)
45 min
Lala's creamy lemon butter chicken
1 godz. 10 min
Creamy beef curry
1 godz. 15 min
Creamy coconut chicken curry (open cooking)
30 min