Creamy coconut chicken curry (TM6)
TM6

Creamy coconut chicken curry (TM6)

4.6 (1.2K ocen)

Składniki

  • 600 g cauliflower, cut into florets (approx. 4 cm)
  • 10 - 15 g fresh ginger
  • 1 garlic clove
  • 1 - 2 fresh long green chillies, trimmed and cut into halves, plus extra cut into slices for garnishing (optional)
  • 200 g brown onion, cut into wedges (3-4 cm)
  • 20 g olive oil
  • 90 g tandoori paste (see Tips)
  • 30 g tomato paste
  • 100 g water
  • 20 g almond meal (see Tips)
  • 500 g skinless, boneless chicken thighs, cut into pieces (approx. 3 cm)
  • 1 tsp salt
  • 90 g coconut cream
  • 6 sprigs fresh coriander, leaves only, torn into pieces, for garnishing

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1003.9 kJ / 239 kcal
Białko
20.1 g
Węglowodany
6.2 g
Tłuszcz
13.7 g
Tłuszcz nasycony
4.7 g
Błonnik
6.2 g
Sód
1025.3 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy