Urządzenia i Akcesoria
Korean barbecue pork with rice salad
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
Korean barbecue sauce and pork
-
water80 g
-
cornflour1 tsp
-
garlic cloves2
-
fresh long red chilli trimmed, cut into halves and deseeded if preferred1
-
piece fresh ginger peeled3 cm
-
soy sauce40 g
-
rice wine vinegar50 g
-
soft brown sugar60 g
-
pork fillet trimmed (see Tips)350 - 400 g
Rice salad
-
white cabbage cut into pieces (5 cm)100 g
-
Asian greens (approx. 200 g), stems and leaves separated1 - 2 bunches
-
jasmine rice250 g
-
water900 g
-
salt plus extra to season1 tsp
-
eggs lightly beaten2
-
ground black pepper to season
-
fresh bean sprouts130 g
-
red capsicum cut into matchsticks1
-
fresh coriander leaves only, for garnishing2 - 3 sprigs
-
black sesame seeds1 - 2 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1464.7 mg
Białko
35.8 g
Kalorie
1966.8 kJ /
468.3 kcal
Tłuszcz
5.3 g
Błonnik
4.9 g
Tłuszcz nasycony
1.3 g
Węglowodany
66.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30 min
Korean beef bowl
1 godz. 10 min
Sweet and sour pork
40 min
Sticky sesame chicken
40 min
Rustic beef tarts
1 godz.
Prawn and pork pops with turmeric lime sauce
1 godz. 5 min
Thai-style grilled pork skewers
7 godz. 25 min
Korean barbecue chicken with rice
45 min
Sticky chicken
24 godz. 35 min
Paprika chicken with sour cream sauce
1 godz. 15 min
Chicken teriyaki (Skinnymixers)
20 min
San choy bau (Matt Sinclair)
30 min