Urządzenia i Akcesoria
Beef and mushroom stroganoff
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
Savoy cabbage leaves finely shredded300 - 500 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only4 sprigs
-
brown onion cut into wedges ( approx. 4cm)200 g
-
oil30 g
-
beef fillet steak cut into strips (6 x 1 cm)350 g
-
button mushrooms cut into quarters350 g
-
tomato paste50 g
-
white wine100 g
-
Meat stock paste (see Tips)1 tbsp
-
ground paprika1 tbsp
-
salt to taste1 pinch
-
ground cayenne pepper to taste1 pinch
-
Dijon mustard1 tsp
-
sour cream100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
463.8 mg
Białko
25.1 g
Kalorie
1483.4 kJ /
353.2 kcal
Tłuszcz
23 g
Błonnik
6.8 g
Tłuszcz nasycony
9.4 g
Węglowodany
7.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Creamy chicken cauliflower soup (Skinnymixers)
40 min
Mushroom risotto
30 min
Fruity dream
10 min
Chinese pork with vegetables
1 godz. 20 min
"Hug in a mug" chicken soup
30 min
Curried beef and noodles (Aussie chow mein)
25 min
Chicken velouté meal (TM6)
45 min
Creamy coconut chicken curry (TM6)
30 min
Chunky bolognese (Skinnymixers)
45 min
Creamy beef curry
1 godz. 15 min
Corned beef with mustard sauce
1 godz. 30 min
Silky sweet potato mash (Skinnymixers)
25 min