Chicken teriyaki
TM6

Chicken teriyaki

4.6 (1.5K ocen)

Składniki

  • 30 g olive oil
  • 250 g skinless, boneless chicken thighs, cut into thin strips (5 mm thickness)
  • 30 g eschalots, cut into slices
  • 100 g red capsicum, deseeded and cut into pieces (2-3 cm)
  • 50 g carrot, cut into matchsticks
  • 30 g snow peas, trimmed
  • 120 g broccoli, broken into florets
  • 10 g fresh ginger, peeled
  • 10 g garlic cloves
  • 70 g tamari (see Tips)
  • 30 g honey
  • 2 tsp gluten free cornflour
  • 2 tsp water
  • sesame seeds, for sprinkling
  • fresh coriander leaves, for garnishing (optional)

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1147.5 kJ / 273.2 kcal
Białko
17.9 g
Węglowodany
11.9 g
Tłuszcz
16.4 g
Tłuszcz nasycony
2.8 g
Błonnik
4.3 g
Sód
893.3 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy