Trigo tierno guisado con verduras

Trigo tierno guisado con verduras

3.5 17 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
6 raciones

Składniki

  • 80 g de aceite de oliva virgen extra
  • 5 ajetes
  • 6 corazones de alcachofa frescos
  • 100 g de habas congeladas
  • 1500 g de agua
  • 1 cucharada de pulpa de pimiento choricero
  • 1 pellizco de pimienta molida
  • 1 pellizco de hebras de azafrán
  • 1 cucharadita de pimentón dulce
  • 1 cucharadita de sal
  • 200 g de trigo tierno (por ej. Nomen®)
  • 200 g de garbanzos cocidos (en conserva) aclarados y escurridos

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 269 kcal / 1123 kJ
Białko 11.4 g
Tłuszcz 12.2 g
Węglowodany 28.4 g
Błonnik 9.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...