Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 g de copos de avena
- 100 g de cebolla en cuartos
- 15 g de hierbas frescas variadas (perejil, cilantro)
- 600 g de bacalao en salazón remojado y desalado, bien escurrido
- 1 huevo
- 25 g de mostaza
- 1 - 2 pellizcos de pimienta negra molida
- 1 pellizco de sal
- 1 chorrito de aceite
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 520 kJ / 124 kcal
- Białko
- 16.44 g
- Węglowodany
- 6.84 g
- Tłuszcz
- 3.48 g
- Błonnik
- 1.26 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Hamburguesas de coliflor y queso
30 min
Nuggets de merluza
30 min
Hamburguesas de salmón y hierbas con fingers de calabacín
35 Min
Hamburguesa de merluza y gambón
10 min
Albóndigas de merluza en salsa de vino blanco
1j
Pasteles de patata y salmón fresco
40 min
Hamburguesas de calabacín con salsa tzatziki (HESTAN CUE)
40 min
Hamburguesa de salmón
20 min
Minifishcakes de bacalao con guisantes
1h 10 min
Fingers de pescado al horno con salsa de calabaza
40 min
Muffins de brócoli y atún y de zanahoria, parmesano y beicon
1j
Tortitas de guisantes con queso feta
20 min