Markklößchen (Suppeneinlage)

Markklößchen (Suppeneinlage)

4.1 79 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
8 Portionen

Składniki

  • Mark (ausgelöst aus ca. 5 Markknochen)
    100 g
  • Paniermehl
    80 g
  • Salz
    ¾ TL
  • Pfeffer
    ¼ TL
  • Muskat
    2 Prisen
  • Petersilie abgezupft
    1 Stängel
  • Eier
    2

Wartości odżywcze na 1 Portion

Kalorie 161 kcal / 673 kJ
Białko 3 g
Tłuszcz 13 g
Węglowodany 8 g
Błonnik 0.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...