Urządzenia i Akcesoria
Markklößchen (Suppeneinlage)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
8 Portionen
Składniki
-
Mark (ausgelöst aus ca. 5 Markknochen)100 g
-
Paniermehl80 g
-
Salz¾ TL
-
Pfeffer¼ TL
-
Muskat2 Prisen
-
Petersilie abgezupft1 Stängel
-
Eier2
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
3 g
Kalorie
673 kJ /
161 kcal
Tłuszcz
13 g
Błonnik
0.6 g
Węglowodany
8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Currywurst-Sauce à la Sansibar
30 min
Quark-Öl-Grundteig
5 min
Spargel mit Kartoffeln
50 min
Eierstich (Suppeneinlage)
15 min
Reibekuchen
45 min
Sauce Hollandaise
15 min
Eierstich
25 min
Grießklößchen (Suppeneinlage)
25 min
Rheinischer Döppekuchen
1 godz. 50 min
Sauce Ungarischer Art
30 min
Rindfleischsuppe mit Markklößchen
2 godz.
Currywurst mit Sansibar Currysauce
30 min