Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g Butter, in Stücken
- ½ EL Zitronensaft
- 60 g Weißwein
- ½ TL Salz
- 3 Prisen Pfeffer
- 6 Eigelb
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1813 kJ / 434 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 0 g
- Tłuszcz
- 46 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Remoulade
10 dk
Sauce Hollandaise
15 min
Sauce Béarnaise
40min
Bachsaibling mit Haselnussmilch
26 Std.
Spargel mit Schinken und Sauce Hollandaise
1 godz.
Sauce Hollandaise zu Frühlingsgemüse
10 dk
Herzhaftes Zitronen-Sabayon
10 dk
Himbeeressig-Vinaigrette
5min
Feine Königsberger Klopse
1 godz.
Kräuterbutter au Café de Paris
1sa 10 dk
Beurre blanc - helle Buttersauce
20min
Mousse au chocolat mit Banane
3 Std. 25 Min