Sauce Hollandaise mit Varianten

Sauce Hollandaise mit Varianten

4.3 103 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
8 Portionen

Składniki

  • Butter in Stücken
    400 g
  • Zitronensaft
    ½ EL
  • Weißwein
    60 g
  • Salz
    ½ TL
  • Pfeffer
    3 Prisen
  • Eigelb
    6

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 Portion

Białko 3 g
Kalorie 1813 kJ / 434 kcal
Tłuszcz 46 g
Węglowodany 0 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...