Urządzenia i Akcesoria
Sauce Hollandaise mit Varianten
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
8 Portionen
Składniki
-
Butter in Stücken400 g
-
Zitronensaft½ EL
-
Weißwein60 g
-
Salz½ TL
-
Pfeffer3 Prisen
-
Eigelb6
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
3 g
Kalorie
1813 kJ /
434 kcal
Tłuszcz
46 g
Węglowodany
0 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Heute sind wir viele
13 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Spargel mit Schinken und Sauce Hollandaise
1 Std.
Sauce Hollandaise
15 Min
Sauce Hollandaise zu Frühlingsgemüse
10 Min
Beurre blanc - helle Buttersauce
20 Min
Sauce Béarnaise
40 Min
Panna cotta mit Espresso-Karamell
5 Std.
Spargel-Panna-Cotta mit geräucherter Entenbrust
2 Std. 45 Min
Sansibar-Hausdressing für grüne und bunte Salate
10 Min
Ochsenkoteletts mit Zwiebel-Senf-Kruste
40 Min
Béchamelsauce
10 Min
Orangen-Hollandaise zu Weihnachtsgeflügel
10 Min
Parmesan-Creme-brûlée
8 Std.