Urządzenia i Akcesoria
Eierstich (Suppeneinlage)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
4 Portionen
Składniki
-
120 g SahneMilch120 g
-
Salz½ TL
-
Muskat1 Prise
-
Eier4
-
Wasser500 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
7 g
Kalorie
551 kJ /
132 kcal
Tłuszcz
11 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spargelcremesuppe
40 min
Reibekuchen
45 min
Sauce Hollandaise
15 min
Welfenspeise mit Trauben
2 godz. 30 min
Möhreneintopf
30 min
Welfencreme (Welfenspeise)
2 godz. 30 min
Bremer Labskaus
1 godz. 20 min
Remoulade
10 min
Linsensuppe
8 godz. 45 min
Markklößchen (Suppeneinlage)
25 min
Hippen
50 min
Eierstich
25 min