Urządzenia i Akcesoria
Weinschaumsauce
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 Portionen
Składniki
-
Eier getrennt2
-
Weißwein, lieblichWeißwein, trocken700 g
-
Zucker70 g
-
Wasser50 g
-
Speisestärke1 EL
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
4 g
Kalorie
1019 kJ /
243 kcal
Tłuszcz
3 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
20 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Auf zum Winzerfest
6 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Obatzter mit Frühlingszwiebeln
5 min
Zwiebelkuchen
2 godz. 15 min
Hüftgold-Kochkäse
20 min
Spargel im Pfannkuchenmantel mit Sauce Hollandaise
1 godz.
Spätzle
30 min
Springerle
26 godz. 20 min
Zwiebelkuchen vom Blech (Rheinland-Pfalz)
1 godz. 45 min
Weincreme
5 godz. 40 min
Markklößchen (Suppeneinlage)
25 min
Pochiertes Rindfleisch mit Meerrettichsauce
1 godz. 10 min
Obatzter
5 min
Brezelknödel mit Rahmsauerkraut und Leberkäse
1 godz.