Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 Eier, getrennt
-
700
g Weißwein, trocken
lub Weißwein, lieblich - 70 g Zucker
- 50 g Wasser
- 1 EL Speisestärke
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1019 kJ / 243 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 20 g
- Tłuszcz
- 3 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Zwiebelkuchen
2 godz. 15 min
Kirschenmichel mit Vanillesauce
40min
Orangentarte mit Weinschaumsauce
3h 35min
Polenta-Flammeri mit Zwetschgenröster
10h
Pochiertes Rindfleisch mit Meerrettichsauce
1 Std. 10 Min
Lammrollen mit Bayrisch Kraut und Kartoffel-Blini
1 Std. 10 Min
Obatzter
5 Min
Bayerische Creme
8 Std.
Hüftgold-Kochkäse
20min
Maronencremesuppe
1h 30min
Kalbstafelspitz mit Meerrettichsauce und Kartoffeln
1h 30min
Gewürzkuchen
2h