Sauce Hollandaise zu Frühlingsgemüse
TM6 TM5

Sauce Hollandaise zu Frühlingsgemüse

4.1 (150 ocen)

Składniki

  • 200 g Butter, in Stücken
  • ½ EL Zitronensaft
  • 40 g Weißwein
  • ¼ - ½ TL Salz
  • 2 Prisen Pfeffer
  • 4 Eigelb

Wartości odżywcze
na 1 Portion
Kalorie
1896 kJ / 453 kcal
Białko
3 g
Węglowodany
0 g
Tłuszcz
48 g
Błonnik
0 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy