Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g Butter, in Stücken
- ½ EL Zitronensaft
- 40 g Weißwein
- ¼ - ½ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 4 Eigelb
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1896 kJ / 453 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 0 g
- Tłuszcz
- 48 g
- Błonnik
- 0 g
Alternatywne przepisy
Sauce Béarnaise
20min
Remoulade
10min
Spargelcremesuppe
40 min
Sauce Hollandaise
15 min
Bachsaibling mit Haselnussmilch
26 Std.
Spargel mit Schinken und Sauce Hollandaise
1 Std.
Herzhaftes Zitronen-Sabayon
10min
Geflügelleber-Mousse zu Brioche
2h
Sauce Hollandaise mit Varianten
10min
Orangen-Hollandaise zu Weihnachtsgeflügel
10min
Beurre blanc - helle Buttersauce
20min
Cocktailsauce zu Krabben und Co.
5 Min