![Sauce Hollandaise zu Frühlingsgemüse Sauce Hollandaise zu Frühlingsgemüse](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/2A5A89EC-17D8-449D-9A9E-8BA0B18286F4/Derivates/EF4FE408-D045-4F17-BBCF-F0238FE1DB51.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g Butter, in Stücken
- ½ EL Zitronensaft
- 40 g Weißwein
- ¼ - ½ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 4 Eigelb
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1896 kJ / 453 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 0 g
- Tłuszcz
- 48 g
- Błonnik
- 0 g
Alternatywne przepisy
Spargelcremesuppe
40 Min
Sauce Hollandaise
15 dk
Sauce Béarnaise
40 Min
Remoulade
10min
Spargel mit Schinken und Sauce Hollandaise
1 Std.
Herzhaftes Zitronen-Sabayon
10min
Chefsauce
10min
Sansibar-Hausdressing für grüne und bunte Salate
10min
Krabbencocktail
30min
Sauce Hollandaise mit Varianten
10min
Cocktailsauce zu Krabben und Co.
5min
Kräuterbutter au Café de Paris
1ωρ. 10 λεπτ.