Rotweincreme

Rotweincreme

4.4 114 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 5 godz. 40 min
6 Portionen

Składniki

  • Gelatine
    6 Blätter
  • Zucker
    100 g
  • Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
    300 g
  • Schwarzer Johannisbeernektar
    100 g
  • Rotwein
    300 g

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 Portion

Białko 3 g
Kalorie 1160 kJ / 277 kcal
Tłuszcz 16 g
Węglowodany 23 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...