Urządzenia i Akcesoria
Rotweincreme
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 5 godz. 40 min
6 Portionen
Składniki
-
Gelatine6 Blätter
-
Zucker100 g
-
Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt300 g
-
Schwarzer Johannisbeernektar100 g
-
Rotwein300 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
3 g
Kalorie
1160 kJ /
277 kcal
Tłuszcz
16 g
Węglowodany
23 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Welfenspeise mit Trauben
2 h 30 min
Eierlikörmousse
8 h 30 min
Eierpunsch
20 min
Welfencreme (Welfenspeise)
2 h 30 min
Gebrannte Eierlikörcreme
1 h 15 min
Vanille-Zabaglione
15 min
Herrencreme
4 h 25 min
Caipirinha-Creme
3 h 30 min
Weincreme
5 h 40 min
Zabaglione
15 min
Friesischer Eiergrog (Niedersachsen)
15 min
Damencreme
5 h 20 min