Figues farcies

Figues farcies

3.7 7 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 20 min
32 pièces

Składniki

La crème au roquefort
  • 100 g de roquefort
  • 100 g de crème liquide, 30% m.g. min.
  • 5 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
La mousse de foie de volaille aux pistaches
  • 80 g de pistaches, décortiquées, émondées et non salées
  • 100 g de mousse de foie
  • 50 g de crème liquide 30-40% m.g.
Le montage
  • 16 figues sèches ou fraîches

Wartości odżywcze na 1 pièce

Kalorie 54 kcal / 224 kJ
Białko 1.6 g
Tłuszcz 4.7 g
Węglowodany 1.4 g
Błonnik 0.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...