
Urządzenia i Akcesoria
Cukinie z miętą
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 porcje
Składniki
-
mięty, świeżej tylko liście7 gałązek
-
ząbki czosnku2
-
oliwy z oliwek50 g
-
cukinii bez gniazd nasiennych, pokrojonej na ok. 2 cm kawałki500 g
-
soli½ łyżeczki
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
128.5 kcal /
537.5 kJ
Białko
2 g
Tłuszcz
12.7 g
Węglowodany
2.1 g
Błonnik
1.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

TYLKO 5 SKŁADNIKÓW
9 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Pikle z łodyg jarmużu
24 godz. 40 min
Cukinia w pomidorach
25 min
Makaron z żółtej cukinii z salsą pietruszkową
35 min
Sałatka z fasolką szparagową i serem feta
1 godz.
Penne z dynią i szynką
40 min
Sałatka szpinakowa z rabarbarem i truskawkami
20 min
Sałatka z kaszą jaglaną, kalarepą, szpinakiem i gorgonzolą
45 min
Pikantny brokuł z kokosową posypką
35 min
Chłodnik z sałaty z marynowaną rzodkiewką i pesto z liści rzodkiewki
25 min
Sałatka z kapusty włoskiej i gruszek
25 min
Sałatka z kalafiora, pomidorów, migdałów i oliwek
35 min
Surówka z selera naciowego z jabłkowym sosem
10 min