
Urządzenia i Akcesoria
Pomidory nadziewane pastą z tuńczyka
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 sztuki
Składniki
-
pomidory, dojrzałe (ok. 700 g)4
-
sól do oprószenia
-
tuńczyka, w oleju odsączonego, podzielonego na kawałki200 g
-
kaparów, konserwowych odsączonych, plus dodatkowa ilość do dekoracji5 g
-
serka kremowego podzielonego na kawałki100 g
Wartości odżywcze na 1 sztukę
Kalorie
208 kcal /
870 kJ
Białko
17 g
Tłuszcz
13 g
Węglowodany
6 g
Błonnik
4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

TYLKO 5 SKŁADNIKÓW
9 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Pasta jajeczna z awokado
35 min
Pomidorowa pasta z serem feta
35 min
Roladki z ogórka
30 min
Sałatka curry
25 min
Krakersy z pastą jajeczną i łososiem
55 min
Jajka faszerowane pastą z sardynek
40 min
Suflet z boczku i jajek
40 min
Jajka z boczkiem i papryką z Varomy
40 min
Kolorowe kulki z kurczaka
1 godz. 15 min
Sałatka z kolorowych pomidorów i pesto z rukoli
35 min
Sałatka z indykiem i awokado
35 min
Wiosenny twarożek
5 min