Pomidory nadziewane pastą z tuńczyka

Pomidory nadziewane pastą z tuńczyka

4.1 52 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 sztuki

Składniki

  • 4 pomidory, dojrzałe (ok. 700 g)
  • sól do oprószenia
  • 200 g tuńczyka, w oleju odsączonego, podzielonego na kawałki
  • 5 g kaparów, konserwowych odsączonych, plus dodatkowa ilość do dekoracji
  • 100 g serka kremowego podzielonego na kawałki

Wartości odżywcze na 1 sztukę

Białko 17 g
Kalorie 870 kJ / 208 kcal
Tłuszcz 13 g
Błonnik 4 g
Węglowodany 6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...