Pomidory nadziewane pastą z tuńczyka
TM6 TM5

Pomidory nadziewane pastą z tuńczyka

4.1 (50 ocen)

Składniki

  • 4 pomidory, dojrzałe (ok. 700 g)
  • sól, do oprószenia
  • 200 g tuńczyka, w oleju, odsączonego, podzielonego na kawałki
  • 5 g kaparów, konserwowych, odsączonych, plus dodatkowa ilość do dekoracji
  • 100 g serka kremowego, podzielonego na kawałki

Wartości odżywcze
na 1 sztukę
Kalorie
870 kJ / 208 kcal
Białko
17 g
Węglowodany
6 g
Tłuszcz
13 g
Błonnik
4 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy