
Urządzenia i Akcesoria
Jajka z boczkiem i papryką z Varomy
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
6 porcji
Składniki
-
wędzonego boczku12 plastrów
-
czerwonej papryki, konserwowej, pieczonej odsączonej z zalewy (ok. 120 g), pokrojonej w 5 mm kawałki1 kawałek
-
czarnych oliwek, bez pestek (opcjonalnie) przekrojonych na pół6
-
jajek6
-
sól ilość do smaku
-
pieprz czarny, mielony ilość smaku
-
wody500 g
-
szczypiorek, świeży (opcjonalnie) ilość do posypania
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
210 kcal /
877 kJ
Białko
9 g
Tłuszcz
19 g
Węglowodany
2 g
Błonnik
0.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

SZYBKO I SMACZNIE
11 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Suflet z boczku i jajek
40 min
Kokilki jajeczne z salsą z awokado i wędzonego łososia
30 min
Sałatka z wołowiną, rukolą i pomidorkami
35 min
Mini frittaty z salsą z awokado i wędzonego łososia
45 min
Sałatka Trendy Lunch z awokado i jajkiem w koszulce
40 min
Mini frittaty
30 min
Jajka sadzone w papryce z dodatkami (z Varomy)
20 min
Fasolka na ciepło z jajkami z Varomy
40 min
Sałatka szpinakowa z łososiem i jajkiem w koszulce
30 min
Jajka na chmurce (Cloud eggs)
25 min
Frittata Caprese
30 min
Jajka sadzone na parze
15 min