
Urządzenia i Akcesoria
Suflet z boczku i jajek
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
8 sztuk
Składniki
-
jajek8
-
soli½ łyżeczki
-
pieprzu czarnego, mielonego2 szczypty
-
śmietany, 18% tłuszczu140 g
-
szczypiorku, świeżego drobno pokrojonego (ok. ½ pęczka)5 g
-
masło do natłuszczenia foremek do sufletów
-
boczku wędzonego, bez skóry i kości chudego, pokrojonego w kostkę80 - 100 g
-
wody500 g
Wartości odżywcze na 1 sztukę
Kalorie
161 kcal /
674 kJ
Białko
9 g
Tłuszcz
13 g
Węglowodany
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

RODZINNA WIELKANOC
9 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Kokilki jajeczne z salsą z awokado i wędzonego łososia
30 min
Przystawka z melona i krewetek
30 min
Jajka z boczkiem i papryką z Varomy
40 min
Sałatka z kolorowych pomidorów i pesto z rukoli
35 min
Pieczarki zapiekane z kozim serem
50 min
Mus z awokado
20 min
Pieczarki nadziewane
1 godz.
Mini frittaty
30 min
Sałatka z indykiem i awokado
35 min
Pomidory nadziewane pastą z tuńczyka
35 min
Sałatka z wędzonym pstrągiem i pesto z oscypkiem
1 godz. 30 min
Zielone omleciki z Varomy
40 min