Urządzenia i Akcesoria
Slow-cooked Veal Stew
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 10 min
6 portions
Składniki
-
garlic clove1
-
fresh thyme1 sprig
-
fresh bay leaves2
-
celery stalk cut in pieces (1 cm)1
-
fresh flat-leaf parsley leaves only1 bunch
-
leek sliced (1.5 cm)100 g
-
carrots peeled, sliced (1.5 cm)150 g
-
fine sea salt or to taste1 tsp
-
ground white pepper or to taste1 tsp
-
water900 g
-
veal meat pieces, sinew free, boneless diced (2-3 cm)1000 g
-
fresh button mushrooms quartered500 g
-
unsalted butter diced50 g
-
plain flour50 g
-
whipping cream100 g
-
egg yolks from medium eggs2
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
34.8 g
Kalorie
1892 kJ /
454 kcal
Tłuszcz
30.7 g
Węglowodany
9.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Baked Aubergine, Goat's Cheese and Tomato Ratatouille
40 min
Pasta alla Nerano
40 min
Turkey Breast, Vegetable Salad and Chimichurri Mayo
1 godz. 15 min
Leek Leaf Chicken Rolls
55 min
Vegetable and Seaweed Tartare
45 min
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45 min
Beef Stroganoff
1 godz.
Beef goulash with bread dumplings
1 godz. 30 min
Salt Cod Gratin
50 min
Haddock Crumble with Tomatoes and Peppers
45 min
Curried Butternut Cream Soup
35 min
Pork Fillet with Sauerkraut and Potato Purée
1 godz. 10 min