Urządzenia i Akcesoria
Slow-cooked Veal Stew
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 10 min
6 portions
Składniki
-
garlic clove1
-
fresh thyme1 sprig
-
fresh bay leaves2
-
celery stalk cut in pieces (1 cm)1
-
fresh flat-leaf parsley leaves only1 bunch
-
leek sliced (1.5 cm)100 g
-
carrots peeled, sliced (1.5 cm)150 g
-
fine sea salt or to taste1 tsp
-
ground white pepper or to taste1 tsp
-
water900 g
-
veal meat pieces, sinew free, boneless diced (2-3 cm)1000 g
-
fresh button mushrooms quartered500 g
-
unsalted butter diced50 g
-
plain flour50 g
-
whipping cream100 g
-
egg yolks from medium eggs2
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
34.8 g
Kalorie
1892 kJ /
454 kcal
Tłuszcz
30.7 g
Węglowodany
9.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Salmon with Broccoli, Rice and Dill Sauce
45 min
Swiss Rösti (TM5)
Brak ocen
Wraps with Sautéed Vegetables and Parsley Cream (TM5)
45 min
Fish and Avocado Loaf
2 godz.
Chicken Salad with Mint Vinaigrette
1 godz.
Beef Tartare with Capers, Red Onion, Sun-dried Tomatoes and Aïoli
1 godz.
Vegetable tortilla with chorizo
50 min
Mixed Seafood Risotto
40 min
Browned Turkey Strips
15 min
Steamed Chicken Frittata with Vegetable Rice
40 min
Bacon-wrapped Turkey Leg with Potatoes
1 godz. 40 min
Potato and Pork Rib Racks
1 godz. 30 min