Urządzenia i Akcesoria
Slow-cooked Veal Stew
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 10 min
6 portions
Składniki
-
garlic clove1
-
fresh thyme1 sprig
-
fresh bay leaves2
-
celery stalk cut in pieces (1 cm)1
-
fresh flat-leaf parsley leaves only1 bunch
-
leek sliced (1.5 cm)100 g
-
carrots peeled, sliced (1.5 cm)150 g
-
fine sea salt or to taste1 tsp
-
ground white pepper or to taste1 tsp
-
water900 g
-
veal meat pieces, sinew free, boneless diced (2-3 cm)1000 g
-
fresh button mushrooms quartered500 g
-
unsalted butter diced50 g
-
plain flour50 g
-
whipping cream100 g
-
egg yolks from medium eggs2
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
34.8 g
Kalorie
1892 kJ /
454 kcal
Tłuszcz
30.7 g
Węglowodany
9.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mediterranean Turkey Roulades
45 min
Sautéed Vegetables with Broccoli Sauce (TM5)
Brak ocen
Mixed Seafood Risotto
40 min
Polenta with Rich Meat Ragu
1 godz. 10 min
Chickpea soup with spinach
40 min
Chorizo, Potato and Cabbage Soup
35 min
Spiced Moroccan Lentil Soup
40 min
Spicy Cornbread Gratin
Brak ocen
Feijoada (Bean and Meat Stew)
1 godz. 10 min
Turkey Breast with Creamy Potato Soup
27 godz.
Three Course Meal for Two: Vegetable Soup, Baked Chicken Casserole with Rice, Steamed Cinnamon Apple
1 godz. 15 min
Curried Butternut Cream Soup
35 min