Urządzenia i Akcesoria
Stuffed Pork Fillet with Celery and Potato Purée
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 55 min
2 portions
Składniki
-
unsalted butter60 g
-
pears Rocha, quartered, cored (approx. 1 pear)100 g
-
shallots halved50 g
-
fine sea salt2 ½ tsp
-
ground black pepper or to taste2 pinch
-
pork fillet500 g
-
water1000 g
-
fresh rosemary leaves only1 sprig
-
floury potatoes cut in small pieces (1-2 cm)250 g
-
celeriac cut in small pieces (1-2 cm)250 g
-
double cream100 g
-
ground nutmeg1 pinch
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
62 g
Kalorie
3631.5 kJ /
868 kcal
Tłuszcz
55 g
Węglowodany
32 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chocolate Chestnut Torte -Torta di cioccolato e castagne
3 godz. 50 min
Individual Beef Wellingtons with Red Wine Jus
2 godz. 10 min
Mustard Dill Sauce
2 godz. 15 min
Pork tenderloin with mustard sauce
35 min
Salmon Terrine with Peppered Crème Fraîche
1 godz. 20 min
Risotto with Parmesan Cheese
30 min
Sabayon (Zabaglione)
15 min
Hollandaise Sauce
15 min
Soubise Sauce
30 min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30 min
Creamy Pea Soup with Serrano Chips
30 min
Beef Bourguignon
1 godz. 30 min