Stuffed Pork Fillet with Celery and Potato Purée
TM6 TM5 TM31

Stuffed Pork Fillet with Celery and Potato Purée

4.7 (9 ocen)

Składniki

  • 60 g unsalted butter
  • 100 g pears, Rocha, quartered, cored (approx. 1 pear)
  • 50 g shallots, halved
  • 2 ½ tsp fine sea salt
  • 2 pinch ground black pepper, or to taste
  • 500 g pork fillet
  • 1000 g water
  • 1 sprig fresh rosemary, leaves only
  • 250 g floury potatoes, cut in small pieces (1-2 cm)
  • 250 g celeriac, cut in small pieces (1-2 cm)
  • 100 g double cream
  • 1 pinch ground nutmeg

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
3631.5 kJ / 868 kcal
Białko
62 g
Węglowodany
32 g
Tłuszcz
55 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy