Wersje kompatybilne
Stuffed Pork Fillet with Celery and Potato Purée
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 g unsalted butter
- 100 g pears, Rocha, quartered, cored (approx. 1 pear)
- 50 g shallots, halved
- 2 ½ tsp fine sea salt
- 2 pinch ground black pepper, or to taste
- 500 g pork fillet
- 1000 g water
- 1 sprig fresh rosemary, leaves only
- 250 g floury potatoes, cut in small pieces (1-2 cm)
- 250 g celeriac, cut in small pieces (1-2 cm)
- 100 g double cream
- 1 pinch ground nutmeg
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 3631.5 kJ / 868 kcal
- Białko
- 62 g
- Węglowodany
- 32 g
- Tłuszcz
- 55 g
Alternatywne przepisy
Sautéed Pork with Cider
55 min
Salame di Cioccolato (Chocolate Salami)
3 Std. 10 Min
Pork Fillet with Red Wine Sauce and Vegetables
45min
Pork tenderloin with mustard sauce
35min
Slow-cooked Creamy Turkey Stew with Mushrooms
4h
Duck with Blackberry Sauce and Celeriac Mash
40min
Chicken Liver Parfait
2h 40min
Pork Fillet with Mustard Sauce
30min
Smoky Pork and Beans
3 Std.
Beef in Stout
1 godz. 40 min
Monkfish and prawn soup
1 godz.
Honey Parmesan Parsnips
50min