Stuffed Pork Fillet with Celery and Potato Purée

Stuffed Pork Fillet with Celery and Potato Purée

4.7 9 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 55 min
2 portions

Składniki

  • unsalted butter
    60 g
  • pears Rocha, quartered, cored (approx. 1 pear)
    100 g
  • shallots halved
    50 g
  • fine sea salt
    2 ½ tsp
  • ground black pepper or to taste
    2 pinch
  • pork fillet
    500 g
  • water
    1000 g
  • fresh rosemary leaves only
    1 sprig
  • floury potatoes cut in small pieces (1-2 cm)
    250 g
  • celeriac cut in small pieces (1-2 cm)
    250 g
  • double cream
    100 g
  • ground nutmeg
    1 pinch

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 868 kcal / 3631.5 kJ
Białko 62 g
Tłuszcz 55 g
Węglowodany 32 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...