Wersje kompatybilne
Stuffed Pork Fillet with Celery and Potato Purée
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 g unsalted butter
- 100 g pears, Rocha, quartered, cored (approx. 1 pear)
- 50 g shallots, halved
- 2 ½ tsp fine sea salt
- 2 pinch ground black pepper, or to taste
- 500 g pork fillet
- 1000 g water
- 1 sprig fresh rosemary, leaves only
- 250 g floury potatoes, cut in small pieces (1-2 cm)
- 250 g celeriac, cut in small pieces (1-2 cm)
- 100 g double cream
- 1 pinch ground nutmeg
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 3631.5 kJ / 868 kcal
- Białko
- 62 g
- Węglowodany
- 32 g
- Tłuszcz
- 55 g
Alternatywne przepisy
Frangipane Cake
1h 45min
Semifreddo with Marsala and Amaretti
6 godz. 45 min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50min
Chicken with creamy vegetable sauce
50min
Haddock Crumble with Tomatoes and Peppers
45 Min
Salmon with Mango Sauce, Flat Green Beans and Carrots
1h
Pork Fillet with Mustard Sauce
30min
Salmon Terrine with Peppered Crème Fraîche
1 Std. 20 Min
Pork fillet with mustard
35 Min
Duck with Blackberry Sauce and Celeriac Mash
40 Min
Rice Salad with Eggs and Tuna
1h
Dauphinoise Potatoes
50min