Urządzenia i Akcesoria
Horseradish and Chickpea Dip
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
300 g
Składniki
-
fresh horseradish cut in pieces50 g
-
garlic clove1
-
lemon thin peelings of zest of ½ lemon, juice of whole lemon1
-
tinned chickpeas drained (1 x 400 g tin)240 g
-
extra virgin olive oil50 g
-
crème fraîche80 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 300 g
Białko
20.3 g
Kalorie
4498 kJ /
1075 kcal
Tłuszcz
89.3 g
Węglowodany
47.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Courgette Soup with Basil and Cashew
20min
Sicilian Caponata - Caponata siciliana
30min
Fire and Ice Coleslaw
4h 15min
Beetroot Gazpacho With Horseradish Créme
1h 40min
Salsa Verde
10min
Sumac and Tahini Houmous
10min
Celeriac and Apple Soup
55min
Artichoke & Butter Bean Dip
10min
Red Pepper and Potato Tortillas with Olive Tapenade
35min
Beetroot Houmous
15min
Red Pepper Houmous
5min
Chestnut and Fennel Soup - Zuppa di castagne e finocchio
35min