Urządzenia i Akcesoria
Horseradish and Chickpea Dip
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
300 g
Składniki
-
fresh horseradish cut in pieces50 g
-
garlic clove1
-
lemon thin peelings of zest of ½ lemon, juice of whole lemon1
-
tinned chickpeas drained (1 x 400 g tin)240 g
-
extra virgin olive oil50 g
-
crème fraîche80 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 300 g
Białko
20.3 g
Kalorie
4498 kJ /
1075 kcal
Tłuszcz
89.3 g
Węglowodany
47.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pea Gazpacho
4 godz. 15 min
Mini Peppers Stuffed with Homemade Ricotta - Piccoli peperoni ripieni di ricotta
1 godz.
Beetroot Gazpacho With Horseradish Créme
1 godz. 40 min
Stuffed Mushrooms with Manchego Cheese
40 min
Potted Eggs with Salmon and Asparagus
30 min
Fillet of Beef, Mushroom and Stilton Rarebit Tarts with Celeriac Purée
2 godz. 10 min
Tuna Tapenade on Cucumber
10 min
Roasted Red Pepper Shots
30 min
Beetroot Houmous
15 min
Smoked Mackerel Watercress Dip
5 min
Red Pepper Houmous
5 min
Curried Coleslaw
10 min