Horseradish and Chickpea Dip

Horseradish and Chickpea Dip

4.0 6 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
300 g

Składniki

  • fresh horseradish cut in pieces
    50 g
  • garlic clove
    1
  • lemon thin peelings of zest of ½ lemon, juice of whole lemon
    1
  • tinned chickpeas drained (1 x 400 g tin)
    240 g
  • extra virgin olive oil
    50 g
  • crème fraîche
    80 g
  • fine sea salt
    ½ tsp
  • ground black pepper
    ¼ tsp

Wartości odżywcze na 300 g

Kalorie 1075 kcal / 4498 kJ
Białko 20.3 g
Tłuszcz 89.3 g
Węglowodany 47.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...