Urządzenia i Akcesoria
Horseradish and Chickpea Dip
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
300 g
Składniki
-
fresh horseradish cut in pieces50 g
-
garlic clove1
-
lemon thin peelings of zest of ½ lemon, juice of whole lemon1
-
tinned chickpeas drained (1 x 400 g tin)240 g
-
extra virgin olive oil50 g
-
crème fraîche80 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 300 g
Białko
20.3 g
Kalorie
4498 kJ /
1075 kcal
Tłuszcz
89.3 g
Węglowodany
47.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mushroom Pâté
1 godz. 30 min
Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup
40 min
Tuna Tapenade on Cucumber
10 min
Duck with Blackberry Sauce and Celeriac Mash
40 min
Potted Eggs with Salmon and Asparagus
30 min
Pea and Mint Soup (TM5)
20 min
Asparagus, Parmesan Rice and Lemon Sabayon Sauce
1 godz.
Beetroot Gazpacho With Horseradish Créme
1 godz. 40 min
Beetroot, Thyme and Goat's Cheese Risotto
45 min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1 godz.
Seafood Risotto
40 min
Porcini and Pancetta Risotto - Risotto con porcini e pancetta
30 min