Urządzenia i Akcesoria
Horseradish and Chickpea Dip
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
300 g
Składniki
-
fresh horseradish cut in pieces50 g
-
garlic clove1
-
lemon thin peelings of zest of ½ lemon, juice of whole lemon1
-
tinned chickpeas drained (1 x 400 g tin)240 g
-
extra virgin olive oil50 g
-
crème fraîche80 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 300 g
Białko
20.3 g
Kalorie
4498 kJ /
1075 kcal
Tłuszcz
89.3 g
Węglowodany
47.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spelt and Kale Soup - Zuppa Di Farro e Cavolo Nero
55 Min
Mushroom Pâté
1 Std. 30 Min
Five-cheese Quiche with No Added Sugar Fig Jam
2 Std.
Quince Torta
8 Std.
Guacamole
5 Min
Mustard Dill Sauce
2 Std. 15 Min
Smoked Mackerel and Watercress Dip
5 Min
Artichoke & Butter Bean Dip
10 Min
Smoked Mackerel Watercress Dip
5 Min
Bruschetta with White Bean Purée and Gremolata - Bruschetta con crema di fagioli bianchi e gremolata
20 Min
Sun-Dried Tomato Tapenade
15 Min
Beetroot Houmous
15 Min