Urządzenia i Akcesoria
Duck with Blackberry Sauce and Celeriac Mash
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
Duck
-
duck breasts, skin on (approx. 170 g each)4
-
fine sea salt4 pinches
-
ground black pepper4 pinches
Blackberry Sauce
-
fresh blackberries250 g
-
caster sugar30 g
Celeriac Mash
-
celeriac peeled, diced (2 cm)800 g
-
water1200 g
-
unsalted butter diced50 g
-
fine sea salt½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
801 mg
Białko
51 g
Kalorie
2107 kJ /
504 kcal
Tłuszcz
22 g
Tłuszcz nasycony
10 g
Węglowodany
19 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Herb Crusted Lamb with Pea Purée and Asparagus
50 min
Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans
1 godz. 10 min
Lamb Spezzatino
1 godz. 45 min
Fillet of Beef, Mushroom and Stilton Rarebit Tarts with Celeriac Purée
2 godz. 10 min
Duck Breast, Red Cabbage and Celeriac
1 godz. 35 min
Layered Salmon and Avocado Terrine
3 godz. 35 min
Roast Spiced Duck with Plums and Cauliflower Potato Purée
2 godz.
Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup
40 min
Prawn Saganaki
35 min
Roasted Pork and Apples with Butternut Squash Purée
1 godz. 25 min
Smoked Mackerel Pâté
55 min
Timatar Wali Macchi (Cod in Tomato Sauce)
1 godz.