Duck with Blackberry Sauce and Celeriac Mash

Duck with Blackberry Sauce and Celeriac Mash

4.3 39 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portions

Składniki

Duck
  • duck breasts, skin on (approx. 170 g each)
    4
  • fine sea salt
    4 pinches
  • ground black pepper
    4 pinches
Blackberry Sauce
  • fresh blackberries
    250 g
  • caster sugar
    30 g
Celeriac Mash
  • celeriac peeled, diced (2 cm)
    800 g
  • water
    1200 g
  • unsalted butter diced
    50 g
  • fine sea salt
    ½ tsp

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 504 kcal / 2107 kJ
Białko 51 g
Tłuszcz 22 g
Węglowodany 19 g
Tłuszcz nasycony 10 g
Sód 801 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...