Urządzenia i Akcesoria
Bruschetta with White Bean Purée and Gremolata - Bruschetta con crema di fagioli bianchi e gremolata
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 20 min
16 slices
Składniki
Gremolata
-
lemon thin peelings of skin only1
-
garlic clove½
-
fresh parsley leaves (large handful)10 g
White Bean Purée
-
tinned cannellini beans rinsed and drained (1 x 400 g tin)230 g
-
garlic clove1
-
lemon juice30 g
-
extra virgin olive oil plus 1 Tbsp and extra for drizzling50 g
-
fine sea salt or to taste½ tsp
-
ground black pepper or to taste⅛ tsp
-
fresh thyme leaves only, to taste2 - 3 sprigs
-
ciabatta bread (approx. 280 g), thinly sliced (5 mm)1
-
extra virgin olive oil for brushing1 Tbsp
-
extra virgin olive oil for drizzling
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 slice
Białko
2.7 g
Kalorie
431 kJ /
103 kcal
Tłuszcz
5.4 g
Węglowodany
10 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mushroom Pâté
1h 30min
Asparagus Risotto
45min
Tzatziki
20min
Roasted Cauliflower Steaks with Salsa and Purée
1h
Tuna Tapenade
5min
White Bean Purée and Anchovy on Crostini
45min
Red Pepper and Potato Tortillas with Olive Tapenade
35min
Sun-Dried Tomato Tapenade
15min
Mushroom Risotto
30min
Tomato Risotto - Risotto al pomodoro
30min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1h
Whipped Feta and Mascarpone with Chilli Sesame Honey
40min