Urządzenia i Akcesoria
Pork Fillet with Sauerkraut and Potato Purée
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 portions
Składniki
-
onions quartered100 g
-
bacon lardons100 g
-
pork fillet500 - 600 g
-
fine sea salt2 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
sweet paprika1 - 1 ½ tsp
-
smoked lean bacon (60-80 g)6 - 8 slices
-
sauerkraut, preserved500 g
-
dried bay leaf (opcjonalnie)1
-
juniper berries (opcjonalnie)3
-
water500 g
-
potatoes cut in pieces (3 cm)750 g
-
frying oil (e.g. vegetable, groundnut)3 Tbsp
-
onions sliced250 g
-
milk140 g
-
unsalted butter diced40 g
-
ground nutmeg to taste2 - 3 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
47 g
Kalorie
2467 kJ /
590 kcal
Tłuszcz
25 g
Błonnik
6.4 g
Węglowodany
37 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chinese Pork with Vegetables
1 godz. 20 min
Roast Turkey with Creamy Pancetta, Lemon and Herb Stuffing
5 godz. 30 min
Pulled Pork Rolls
30 min
Potato, Bacon and Cheese Tortilla
50 min
Five-spice Duck with Mushrooms, Asian Vegetables and Rice
1 godz. 5 min
Stuffed Pork Fillet with Celery and Potato Purée
55 min
Cod Soup with Crispy Bacon and Leeks
45 min
Rolled Salmon Pancakes
45 min
Sirloin Steaks and Herb Butter with Rosemary Potatoes and Broccoli
45 min
Turkey Cheeseburgers with Buffalo Slaw
40 min
Smoky Pork and Beans
3 godz.
Beef Goulash Soup
1 godz. 15 min