Urządzenia i Akcesoria
Pork Fillet with Sauerkraut and Potato Purée
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 portions
Składniki
-
onions quartered100 g
-
bacon lardons100 g
-
pork fillet500 - 600 g
-
fine sea salt2 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
sweet paprika1 - 1 ½ tsp
-
smoked lean bacon (60-80 g)6 - 8 slices
-
sauerkraut, preserved500 g
-
dried bay leaf (opcjonalnie)1
-
juniper berries (opcjonalnie)3
-
water500 g
-
potatoes cut in pieces (3 cm)750 g
-
frying oil (e.g. vegetable, groundnut)3 Tbsp
-
onions sliced250 g
-
milk140 g
-
unsalted butter diced40 g
-
ground nutmeg to taste2 - 3 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
47 g
Kalorie
2467 kJ /
590 kcal
Tłuszcz
25 g
Błonnik
6.4 g
Węglowodany
37 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Solyanka (Ukraine hot spicy soup)
2 godz.
Liver Cake
1 godz. 50 min
Beef Goulash
2 godz. 45 min
Pollock with Potato and Squash Crust with Chablis Sauce
1 godz.
Chinese Pork with Vegetables
1 godz. 20 min
Beef Stroganoff
1 godz.
Pork Fillet with Red Wine Sauce and Vegetables
45 min
Beef Goulash Soup
1 godz. 15 min
Best Beer Battered Fish
30 min
Lamb Spezzatino
1 godz. 45 min
Veal Pilaf
1 godz. 25 min
Pork, Chestnut and Chorizo Stew
26 godz. 15 min