Urządzenia i Akcesoria
Pork Fillet with Sauerkraut and Potato Purée
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 portions
Składniki
-
onions quartered100 g
-
bacon lardons100 g
-
pork fillet500 - 600 g
-
fine sea salt2 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
sweet paprika1 - 1 ½ tsp
-
smoked lean bacon (60-80 g)6 - 8 slices
-
sauerkraut, preserved500 g
-
dried bay leaf (opcjonalnie)1
-
juniper berries (opcjonalnie)3
-
water500 g
-
potatoes cut in pieces (3 cm)750 g
-
frying oil (e.g. vegetable, groundnut)3 Tbsp
-
onions sliced250 g
-
milk140 g
-
unsalted butter diced40 g
-
ground nutmeg to taste2 - 3 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
47 g
Kalorie
2467 kJ /
590 kcal
Tłuszcz
25 g
Błonnik
6.4 g
Węglowodany
37 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mediterranean Turkey Roulades
45 min
Beef Goulash
2 godz. 45 min
Seared Sesame Steaks with Ginger Chopped Salad and Lime Couscous
35 min
Marathon Fettucine with Charred Tomatoes and Prawns
50 min
Chicken and Warm Potato Salad
55 min
Lamb Fillets with Pink Peppercorn Sauce
30 min
Seared Steak Rocket Salad
35 min
Steamed Turkey Breast with Ricotta, Spinach and Walnut Filling
2 godz.
Chicken Involtini with Apples, Sweet Potatoes and Curry Sauce
1 godz. 25 min
Sautéed Pork with Cider
55 min
Beef and Mushrooms with Cauliflower Salad
45 min
Five-spice Duck with Mushrooms, Asian Vegetables and Rice
1 godz. 5 min