Urządzenia i Akcesoria
Aubergine and Potato Croquettes with Garlic Mayo
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz.
40 pieces
Składniki
Garlic Mayo
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)50 g
-
sunflower oil300 g
-
garlic clove1
-
medium egg1
-
dry sherry1 tsp
-
lemon juice20 g
-
fine sea salt½ tsp
Aubergine and Potato Croquettes
-
aubergines (approx. 1000 g), halved lengthways4
-
olive oil plus extra, for greasing1 Tbsp
-
fine sea salt4 pinches
-
water500 g
-
floury potatoes (e.g. Maris Piper), halved280 g
-
feta cheese cut in pieces200 g
-
medium egg1
-
breadcrumbs (see tip)100 g
-
breadcrumbs100 g
-
frying oil (e.g. sunflower or vegetable)
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
2 g
Kalorie
462 kJ /
110 kcal
Tłuszcz
10 g
Błonnik
0.7 g
Węglowodany
4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Red Pepper Houmous
5 min
Apple Spiced Houmous
10 min
Asparagus with Romesco Sauce
30 min
Cajun Prawn Lettuce Cups with Pineapple Salsa
25 min
Stuffed Aubergine with Saffron Yoghurt and Pomegranate Seeds
50 min
Potted Eggs with Spinach and Bacon
30 min
Mixed Seafood with Tomato and Herb Sauce
30 min
Cod with Olive and Bread Topping, Potatoes and Tenderstem Broccoli
40 min
Red Pepper and Potato Tortillas with Olive Tapenade
35 min
Gluten Free Savoury Pancakes with Seafood
1 godz.
Potatoes with Yoghurt Sauce
40 min
Pizza Bianca with Artichoke and Truffle Oil - Pizza Bianca con carciofi e olio al tartufo
1 godz. 25 min