Urządzenia i Akcesoria
Chicken and Barley Stew
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
-
chicken breasts500 g
-
boiling water2000 g
-
olive oil15 g
-
celery stalks cut in pieces150 g
-
leeks sliced (1 cm)120 g
-
garlic clove sliced1
-
red chilli (opcjonalnie) halved, deseeded1
-
bay leaf1
-
fresh rosemary2 sprigs
-
pearl barley soaked overnight, then rinsed and drained100 g
-
carrots sliced (5 mm)140 g
-
2 heaped tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cubes (for 0.5 l each) crumbled2
-
fresh baby spinach100 g
-
frozen peas75 g
-
fine sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
628 mg
Białko
35 g
Kalorie
1301 kJ /
309 kcal
Tłuszcz
7 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
26 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chinese Pork with Vegetables
1 godz. 20 min
Spring Vegetable Soup
35 min
Chorizo, Potato and Cabbage Soup
35 min
Chicken Noodle Soup
25 min
Tomato and Basil Chicken Stew
35 min
Salmon and Fennel Risotto
25 min
Rice with Cod, Kidney Beans and Spinach
30 min
Venison Stew with Root Vegetables and Prunes
1 godz. 50 min
Italian Sausage and Orzo Soup
35 min
Scotch Broth
1 godz.
Spinach, Lemon and Lentil Soup
50 min
Orange-roasted Chicken Thighs with Green Olives and Basmati Rice
1 godz. 10 min