Urządzenia i Akcesoria
Salmon and Potato Bake with Dill
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 portions
Składniki
-
onions quartered200 g
-
olive oil plus extra for greasing20 g
-
new potatoes cut in pieces (2-3 cm)600 g
-
water400 g
-
fine sea salt2 tsp
-
fresh spinach leaves250 g
-
fresh salmon fillets, skinless cut in pieces (5 cm x 2 cm)500 g
-
fresh dill leaves to taste10 - 15 g
-
cream cheese150 g
-
whole milk250 g
-
medium eggs4
-
ground black pepper⅛ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
42 g
Kalorie
2800 kJ /
671 kcal
Tłuszcz
41 g
Węglowodany
31 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
HYGGE
9 Przepisów
Wielka Brytania i Irlandia
Wielka Brytania i Irlandia
Może spodoba Ci się również...
Braised Cod with Thyme and Lemon
40 min
Smoked Salmon and Courgette Pasta
35 min
Tuna Fishcakes
1 godz. 15 min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50 min
Chicken with creamy vegetable sauce
50 min
Salmon with Broccoli, Couscous and Honey Mustard Sauce
1 godz.
Chicken in Red Pepper Sauce with Courgette and Feta Couscous
55 min
Pasta Salad with Salami
25 min
Tuna, Courgette and Red Pepper Lasagne
35 min
Pasta with Prawns, Courgettes and Lemon
30 min
Creamed Cod
45 min
Tuna Pasta
30 min