Urządzenia i Akcesoria
Salmon and Potato Bake with Dill
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 portions
Składniki
-
onions quartered200 g
-
olive oil plus extra for greasing20 g
-
new potatoes cut in pieces (2-3 cm)600 g
-
water400 g
-
fine sea salt2 tsp
-
fresh spinach leaves250 g
-
fresh salmon fillets, skinless cut in pieces (5 cm x 2 cm)500 g
-
fresh dill leaves to taste10 - 15 g
-
cream cheese150 g
-
whole milk250 g
-
medium eggs4
-
ground black pepper⅛ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
42 g
Kalorie
2800 kJ /
671 kcal
Tłuszcz
41 g
Węglowodany
31 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
HYGGE
9 Przepisów
Wielka Brytania i Irlandia
Wielka Brytania i Irlandia
Może spodoba Ci się również...
Smoked Salmon and Courgette Pasta
35 min
Trapanese Couscous with Fish, Tomatoes and Almonds - Couscous alla trapanese con pesce, pomodori e mandorle
1 godz.
Chicken with creamy vegetable sauce
50 min
Courgettes with Corn
25 min
Pasta with Chicken, Mushrooms and Green Beans
40 min
Balsamic Salmon and Courgette Noodles
25 min
Rice with Cod, Kidney Beans and Spinach
30 min
Beef with Mushrooms
30 min
Tuna, Courgette and Red Pepper Lasagne
35 min
Penne with Diced Butternut Squash and Ham
40 min
Creamed Cod
45 min
Chicken and Spinach Lasagne
1 godz. 15 min