![Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/BA069B2D-49EF-47F8-908D-E40F6231D0EC/Derivates/9BF7C31C-0466-416D-ADBD-DF85A7CFACDC.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- ½ - 1 long red chilli, deseeded if preferred
- 3 cm fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 1 garlic clove
- 1 spring onion, trimmed and cut in halves
- 2 sprigs fresh coriander, stems and leaves
-
1
Tbsp lemon juice
lub 1 Tbsp lime juice - 2 tsp honey
- 1 Tbsp soy sauce
- 1 Tbsp olive oil
- ¼ tsp Szechuan peppercorns
- ½ tsp Chinese five spice
- 60 g raw cashew nuts
- 1 pinch sea salt
- 500 g water
- 4 fresh salmon fillets (approx. 500-600 g total) (see Tips)
- 150 g courgette, cut in batons (1 x 7 cm)
- 1 bunch tenderstem broccoli (approx. 150 g), trimmed and cut in halves
- 150 g pak choi, cut in thirds
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2150 kJ / 512 kcal
- Białko
- 49 g
- Węglowodany
- 7.5 g
- Tłuszcz
- 31.3 g
- Błonnik
- 4.5 g
Alternatywne przepisy
Asian Chopped Salad
20 min
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30 min
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30 min
Marinated White Fish Fillets with Chermoula Sauce and Couscous Salad
1 Std. 20 Min
Salmon, Quinoa, Feta and Mixed Vegetable Salad
50min
Sea Bass with Raisins and Pine Nuts
45 min
Superfood Salmon Salad
1h 5 min
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40 min
Miso Cod with Broccoli Rice
25 min
Salmon with Sticky Tomato Glaze
40 min
Cavolo Nero and Roasted Chickpea Salad
25 min
Blackened Salmon with Bean and Corn Salsa
20 min