Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews

Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews

4.7 192 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 portions

Składniki

  • long red chilli deseeded if preferred
    ½ - 1
  • fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)
    3 cm
  • garlic clove
    1
  • spring onion trimmed and cut in halves
    1
  • fresh coriander stems and leaves
    2 sprigs
  • lemon juice
    1 Tbsp
    1 Tbsp lime juice
  • honey
    2 tsp
  • soy sauce
    1 Tbsp
  • olive oil
    1 Tbsp
  • Szechuan peppercorns
    ¼ tsp
  • Chinese five spice
    ½ tsp
  • raw cashew nuts
    60 g
  • sea salt
    1 pinch
  • water
    500 g
  • fresh salmon fillets (approx. 500-600 g total) (see Tips)
    4
  • courgette cut in batons (1 x 7 cm)
    150 g
  • tenderstem broccoli (approx. 150 g), trimmed and cut in halves
    1 bunch
  • pak choi cut in thirds
    150 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 512 kcal / 2150 kJ
Białko 49 g
Tłuszcz 31.3 g
Węglowodany 7.5 g
Błonnik 4.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...