Urządzenia i Akcesoria
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
long red chilli deseeded if preferred½ - 1
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)3 cm
-
garlic clove1
-
spring onion trimmed and cut in halves1
-
fresh coriander stems and leaves2 sprigs
-
1 Tbsp lime juicelemon juice1 Tbsp
-
honey2 tsp
-
soy sauce1 Tbsp
-
olive oil1 Tbsp
-
Szechuan peppercorns¼ tsp
-
Chinese five spice½ tsp
-
raw cashew nuts60 g
-
sea salt1 pinch
-
water500 g
-
fresh salmon fillets (approx. 500-600 g total) (see Tips)4
-
courgette cut in batons (1 x 7 cm)150 g
-
tenderstem broccoli (approx. 150 g), trimmed and cut in halves1 bunch
-
pak choi cut in thirds150 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
49 g
Kalorie
2150 kJ /
512 kcal
Tłuszcz
31.3 g
Błonnik
4.5 g
Węglowodany
7.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Honey and Soy Cod with Rice and Vegetables
55 min
Ginger, Chilli and Soy Marinade
5 min
Thai Salmon Parcels with Jasmine Rice
45 min
Miso Cod with Broccoli Rice
25 min
Fish Stew
45 min
Cuban-spiced Salmon with Tomato Avocado Salsa
30 min
Blackened Salmon with Bean and Corn Salsa
20 min
Asian Steamed Side of Salmon
1 godz. 45 min
Salmon Fillets with Salsa Verde
30 min
Teriyaki Salmon Burgers
45 min
Salmon with Sticky Tomato Glaze
40 min
Prawn Saganaki
35 min