
Urządzenia i Akcesoria
Baby-friendly Butternut Macaroni Cheese with Kale
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
6 portions
Składniki
Squash and Pasta
-
Cheddar cheese cut in pieces (2 cm)200 g
-
bread torn in pieces30 g
-
water plus extra for cooking pasta800 g
-
butternut squash peeled, diced (1 cm)500 g
-
elbow macaroni300 g
-
sweet smoked paprika¼ tsp
Cheese Sauce
-
plain flour40 g
-
unsalted butter diced40 g
-
whole milk400 g
-
ground black pepper½ tsp
-
ground nutmeg¼ tsp
-
kale washed, stems removed, roughly chopped50 g
Wartości odżywcze na 140 g
Kalorie
261 kcal /
1093 kJ
Białko
9.8 g
Tłuszcz
11 g
Węglowodany
29 g
Błonnik
2.1 g
Tłuszcz nasycony
6.8 g
Sód
0.4 mg