Urządzenia i Akcesoria
Garlic Tomato Beef with Potato and Carrot Mash
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
-
floury potatoes peeled, diced (1.5 cm)700 g
-
carrots cut in pieces (1.5 cm)300 g
-
garlic cloves2
-
onions quartered100 g
-
olive oil40 g
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
dried bay leaf1
-
beef meat sinew free, diced (2.5 cm)800 g
-
red wine50 g
-
water50 g
-
1 heaped tsp beef stock paste, homemadebeef stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
ground black pepper1 pinch
-
milk80 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground nutmeg1 pinch
-
fresh parsley leaves roughly chopped, for garnishing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
50 g
Kalorie
3268 kJ /
781 kcal
Tłuszcz
42 g
Węglowodany
48 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken with Carrot & Red Pepper Rice and Creamy Mustard Sauce
1 godz. 10 min
Beef Goulash with Bread Dumplings
1 godz. 30 min
Chicken, Chorizo and Chickpea Stew
40 min
Spring Chicken Casserole
1 godz. 30 min
Beef-Ragout with Macaroni
30 min
Beef Stroganoff
1 godz.
Beef Stew with Ghoulish Mashed Potato Ghosts
1 godz. 30 min
One Pot Chicken Pasta with Sweet BBQ Sauce
40 min
Creamy Mustard Chicken Stew
40 min
Beef with Mushrooms
30 min
Honeyed Chicken
25 min
Beef in Stout
1 godz. 40 min