
Urządzenia i Akcesoria
Garlic Tomato Beef with Potato and Carrot Mash
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
-
floury potatoes peeled, diced (1.5 cm)700 g
-
carrots cut in pieces (1.5 cm)300 g
-
garlic cloves2
-
onions quartered100 g
-
olive oil40 g
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
dried bay leaf1
-
beef meat sinew free, diced (2.5 cm)800 g
-
red wine50 g
-
water50 g
-
beef stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
ground black pepper1 pinch
-
milk80 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground nutmeg1 pinch
-
fresh parsley leaves roughly chopped, for garnishing
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
781 kcal /
3268 kJ
Białko
50 g
Tłuszcz
42 g
Węglowodany
48 g