Wersje kompatybilne
Coconut Rice with Asian-inspired Pork and Eggs
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Soy Reduction
- 60 g soy sauce
- 2 Tbsp water
- 2 Tbsp brown sugar
- ½ tsp chilli sauce, hot, (e.g. Sriracha, see tip)
Pork Mince
- 500 g pork fillet, cut in pieces (3 cm), partially frozen
- 2 garlic cloves
- 2 cm fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 4 spring onions, white part only, quartered, reserving green fronds for garnishing
- 20 g groundnut oil
- 230 g water chestnuts, tinned, drained
- 2 pinches fine sea salt
- 2 pinches ground white pepper
-
½
tsp vegetable stock paste (see tip)
lub ½ vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled - 1 Tbsp water
Coconut Rice and Eggs
- 300 g rice
- 400 g coconut milk
- 500 g water
- 4 medium eggs
- 20 g groundnut oil, plus extra for greasing
- 4 sprigs fresh coriander, leaves only, finely chopped for garnishing
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 3247 kJ / 773 kcal
- Białko
- 45 g
- Węglowodany
- 72 g
- Tłuszcz
- 33 g
- Błonnik
- 5 g
Alternatywne przepisy
Spicy Mince Pork Noodles
45 min
Soy Dressing
5min
Pad Thai Noodles with Prawns
30 min
Pasta with Anchovies and Breadcrumbs
45 min
Mackerel and Lemon Trofie
30 min
Oriental Pork Meatballs with Noodles
1h
Salmon Fillets with Salsa Verde
30 min
Lamb Meatballs with Couscous and Mint Yoghurt
40 min
Rosemary Marinade for Beef
5min
Vietnamese Beef Pho
1h 45 min
Porcini and Pancetta Risotto - Risotto con porcini e pancetta
30 min
Prawn And Chicken Laksa
40 min