Urządzenia i Akcesoria
Baked Parmesan Fish with Sweet Potato Mash
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
6 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)45 g
-
sliced white bread torn in pieces80 g
-
paprika½ tsp
-
milk90 g
-
cornflour1 tsp
-
fine sea salt or to taste1 tsp
-
unsalted butter diced, plus extra for greasing45 g
-
fish fillets thick (e.g. cod, haddock, approx. 160 g each)6
-
water700 g
-
sweet potatoes peeled, diced (2-3 cm)750 g
-
ground black pepper or to taste¼ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
33.7 g
Kalorie
1574 kJ /
373 kcal
Tłuszcz
10.2 g
Węglowodany
31.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Salmon and Sweet Potato Fish Cakes with Steamed Vegetables
1 Std. 30 Min
Warm Turkey and Green Bean Salad
35 Min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1 Std.
Chicken in Red Pepper Sauce with Courgette and Feta Couscous
55 Min
Almond Crusted Salmon with Asparagus Tagliatelle
35 Min
Tuna Pasta Bake
1 Std.
Orange-roasted Chicken Thighs with Green Olives and Basmati Rice
1 Std. 10 Min
Roasted Marinated Chicken Thighs with Carrot Swede Mash
8 Std. 45 Min
Smoked Haddock and Cauliflower Bake
55 Min
Honey and Soy Cod with Rice and Vegetables
55 Min
Broccoli and Ham Pasta Bake
1 Std. 10 Min
Orzo with Salmon and Spinach
40 Min