Urządzenia i Akcesoria
Baked Parmesan Fish with Sweet Potato Mash
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
6 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)45 g
-
sliced white bread torn in pieces80 g
-
paprika½ tsp
-
milk90 g
-
cornflour1 tsp
-
fine sea salt or to taste1 tsp
-
unsalted butter diced, plus extra for greasing45 g
-
fish fillets thick (e.g. cod, haddock, approx. 160 g each)6
-
water700 g
-
sweet potatoes peeled, diced (2-3 cm)750 g
-
ground black pepper or to taste¼ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
33.7 g
Kalorie
1574 kJ /
373 kcal
Tłuszcz
10.2 g
Węglowodany
31.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Honey and Soy Cod with Rice and Vegetables
55 min
Salmon Farfalle with Pesto
45 min
Smoked Salmon and Courgette Pasta
35 min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1 godz.
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40 min
Tomato Risotto with Lemon Ricotta Stuffed Chicken Breast
45 min
Creamed Cod
45 min
Chicken and Spinach Lasagne
1 godz. 15 min
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35 min
Chicken breasts pizzaiola
55 min
Smoked Haddock and Cauliflower Bake
55 min
Broccoli and Ham Pasta Bake
1 godz. 10 min