Urządzenia i Akcesoria
Pork Vindaloo
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 4 godz.
6 portions
Składniki
Marinade
-
pork shoulder boneless, diced (2 cm)800 g
-
cardamom pods5
-
cloves5
-
fresh red chillies halved4
-
cinnamon stick1
-
black peppercorns1 tsp
-
coriander seeds1 tsp
-
fenugreek seeds½ tsp
-
white wine vinegar30 g
-
red wine vinegar15 g
-
fine sea salt1 Tbsp
-
ground turmeric½ tsp
Curry
-
vegetable oil30 g
-
onions quartered200 g
-
garlic cloves5
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)15 g
-
ripe tomatoes quartered250 g
-
fresh bird's eye chillies halved, to taste2 - 6
-
brown sugar1 tsp
-
water80 g
-
fresh coriander leaf chopped5 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
27.1 g
Kalorie
1302 kJ /
311 kcal
Tłuszcz
18.7 g
Węglowodany
8.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken Akhni
1h 30 min.
Chicken in Yoghurt
1h
Piri Piri Chicken with Pickled Curry Beans
3h
Chicken Jalfrezi
1h
Beef Madras
1h 30 min.
Lamb Curry with Peppers - Bhoona Gosht
1h 15 min.
Chicken Garam Masala
50 min.
Chicken and Mushroom Balti
50 min.
Beef With Lemon Grass (Kuruma Iraichchi) And Coconut Roti
1h 40 min.
Kofta Curry
1h 10 min.
Kuruma iraichchi with coconut roti
1h 40 min.
Lamb Rogan Josh
1h 45 min.