Urządzenia i Akcesoria
Ham and Leek Pasta Sauce
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
bacon cubes200 g
-
leeks cut in rings (5 mm)300 g
-
olive oil20 g
-
plain flour30 g
-
milk500 g
-
1 tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
fine sea salt¼ tsp
-
dried marjoram1 tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
ground nutmeg2 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
16 g
Kalorie
1002 kJ /
239 kcal
Tłuszcz
12 g
Błonnik
2.4 g
Węglowodany
15 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Creamy mustard chicken stew
40 Min
Beef-Ragout with Macaroni
30 Min
Beef and Olive Meatballs with Spaghetti (TM6 & TM5)
40 Min
Gnocchi Carbonara with Peas
20 Min
Chicken, Spinach and Leek Risotto
30 Min
Creamy Mustard Chicken Stew
40 Min
Sausage and pea risotto
30 Min
Meatballs with White Wine Mushroom Sauce
35 Min
Butternut Squash Macaroni Cheese
1 Std. 15 Min
Broccoli and Ham Pasta Bake
1 Std. 10 Min
Ham Hock Potato Bake
35 Min
Chicken and Spinach Lasagne
1 Std. 15 Min