Urządzenia i Akcesoria
Roast Chicken Dinner with Veg and Gravy
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz.
4 portions
Składniki
-
dried herbes de Provence homemade (see tip)10 g
-
unsalted butter diced95 g
-
water plus enough to total 500 g liquid in gravy500 g
-
floury potatoes (e.g. King Edward, Maris Piper), peeled, cut in pieces (approx. 5 cm)650 g
-
chicken whole (1.2-1.4 kg)1
-
olive oil3 Tbsp
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
plain flour20 g
-
1 chicken stock cube (for 0.5 l), crumbledchicken stock paste, homemade (see tip)1 heaped tsp
-
frozen mixed vegetables600 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1208.3 mg
Białko
72.4 g
Kalorie
5228.1 kJ /
1249.5 kcal
Tłuszcz
81.8 g
Błonnik
10.7 g
Tłuszcz nasycony
28.5 g
Węglowodany
54.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Browned Pork Rice
1 godz.
Boiled Long Pasta
20 min
Beef and Olive Meatballs with Spaghetti
40 min
Quick Bread Rolls
45 min
Sweet Potato Fritters with Greek Yoghurt, Smoked Salmon and Chives
35 min
White Bread
3 godz.
Herbes de Provence
5 min
Cottage Pie with Colcannon Mash
1 godz. 50 min
Boiled Pasta
20 min
Beef Stew in Bread Bowls
6 godz. 30 min
Chicken Nuggets and Chips
1 godz. 15 min
Rosemary and Sea Salt Bread
1 godz. 55 min