Thai Garlic Pork with Rice and Vegetables

Thai Garlic Pork with Rice and Vegetables

3.0 68 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 40 min
1 portion

Składniki

  • long grain rice as desired
    80 - 100 g
  • mangetout trimmed
    80 g
  • water
    1000 g
  • fine sea salt
    1 tsp
  • groundnut oil
    10 g
  • garlic cloves to taste
    3 - 4
  • pork fillet sliced thinly (1 cm)
    120 - 150 g
  • oyster sauce
    1 Tbsp
  • light soy sauce
    2 tsp
  • palm sugar to taste
    1 - 2 tsp
  • water depending on desired sauce consistency
    50 - 100 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 980 kcal / 4094 kJ
Białko 43 g
Tłuszcz 55 g
Węglowodany 74 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...