Urządzenia i Akcesoria
Thai Garlic Pork with Rice and Vegetables
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 40 min
1 portion
Składniki
-
long grain rice as desired80 - 100 g
-
mangetout trimmed80 g
-
water1000 g
-
fine sea salt1 tsp
-
groundnut oil10 g
-
garlic cloves to taste3 - 4
-
pork fillet sliced thinly (1 cm)120 - 150 g
-
oyster sauce1 Tbsp
-
light soy sauce2 tsp
-
palm sugar to taste1 - 2 tsp
-
water depending on desired sauce consistency50 - 100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
43 g
Kalorie
4094 kJ /
980 kcal
Tłuszcz
55 g
Węglowodany
74 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Greek Style Pork Stew
30 min
Saffron Chicken Penne
30 min
Beef Teriyaki with Rice
1 godz. 50 min
Easy Satay Chicken
30 min
Cashew Chicken
45 min
Quick Beef Massaman Curry
40 min
Peking Chicken
45 min
Caribbean Stew and Steamed Rice
9 godz. 15 min
Chicken, Chorizo and Chickpea Stew
40 min
Chicken and Pepper Souvlaki with Rice
1 godz. 5 min
Soy-glazed Chicken with Pak Choi
13 godz.
Smoky Pork and Beans
3 godz.