Urządzenia i Akcesoria
Baby-friendly Salmon Fishcakes
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
8 pieces
Składniki
-
bread torn in pieces120 g
-
water1000 g
-
floury potatoes (e.g. Maris Piper), washed, peeled, cut in pieces (2 cm)350 g
-
fresh salmon fillets, skinless (approx. 120 g each), ensuring all bones are removed before use2
-
fresh coriander leaf washed5 g
-
ground black pepper¼ tsp
-
dried dill1 tsp
-
lemon juice1 tsp
-
neutral oil (e.g. vegetable oil), for frying1 Tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
0.2 mg
Białko
9 g
Kalorie
669 kJ /
160 kcal
Tłuszcz
6.5 g
Błonnik
1.9 g
Tłuszcz nasycony
1.1 g
Węglowodany
14.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sweet Potatoes and Lentils
40 min
Baby-friendly Mackerel Mayo Croquettes
1 godz. 15 min
Lentil, Spinach and Cauliflower Purée
25 min
Mango, Banana and Blueberry Purée
10 min
Avocado, Banana and Cinnamon Purée
10 min
Butternut, Cinnamon and Almond Butter Purée
30 min
Broccoli, Pea, Courgette and Coriander Purée
25 min
Apple Porridge - from 8 months
10 min
Baby-friendly Carrot Cake Cinnamon Porridge
20 min
Baby-friendly Mixed Veggie and Cheddar Egg Muffins
30 min
Baby-friendly Sweetcorn and Ricotta Fritters
20 min
Baby-friendly Cheesy Broccoli Biscuits
35 min