Baby-friendly Salmon Fishcakes

Baby-friendly Salmon Fishcakes

3.7 17 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
8 pieces

Składniki

  • bread torn in pieces
    120 g
  • water
    1000 g
  • floury potatoes (e.g. Maris Piper), washed, peeled, cut in pieces (2 cm)
    350 g
  • fresh salmon fillets, skinless (approx. 120 g each), ensuring all bones are removed before use
    2
  • fresh coriander leaves washed
    5 g
  • ground black pepper
    ¼ tsp
  • dried dill
    1 tsp
  • lemon juice
    1 tsp
  • neutral oil (e.g. vegetable oil), for frying
    1 Tbsp

Wartości odżywcze na 1 piece

Kalorie 160 kcal / 669 kJ
Białko 9 g
Tłuszcz 6.5 g
Węglowodany 14.9 g
Błonnik 1.9 g
Tłuszcz nasycony 1.1 g
Sód 0.2 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...