Urządzenia i Akcesoria
Risotto with Broccoli Rabe
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 30 min
6 portions
Składniki
-
vegetarian hard cheese cut in pieces (2 cm)60 g
-
garlic cloves2
-
sun-dried tomatoes in oil (total weight 280 g), with oil1 jar
-
shallots (approx. 60 g), halved2
-
unsalted butter diced40 g
-
olive oil10 g
-
pine nuts30 g
-
risotto rice (e.g. carnaroli, Arborio)320 g
-
white wine, dry60 g
-
water820 g
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l), (see tip)vegetable stock paste, homemade (see tip)1 heaped tsp
-
fine sea salt to taste½ - 1 tsp
-
700 g turnip greens, (Cime di Rapa, approx. 1000 g untrimmed), cut in pieces (1 cm)broccoli rabe (Cime di Rapa, approx. 1000 g untrimmed), cut in pieces (1 cm)700 g
-
fine sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
15 g
Kalorie
1714 kJ /
409 kcal
Tłuszcz
15 g
Węglowodany
51 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Beetroot, Thyme and Goat's Cheese Risotto
45 min
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25 min
Aubergine and Tomato Pasta
45 min
Mediterranean Pearl Barley Risotto
1 godz.
Tomatoes Stuffed with Mushrooms and Nuts
1 godz. 5 min
Mushroom Parmentier
1 godz. 10 min
Mixed Grain Pilaf with Beetroot
30 min
Veggie Wellington
2 godz.
Mexican Quinoa Stuffed Aubergine
1 godz.
Sweet Potato, Pecan and Blue Cheese Risotto
30 min
Vegetable and Chickpea Tagine
50 min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1 godz.