Urządzenia i Akcesoria
Risotto with Broccoli Rabe
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 30 min
6 portions
Składniki
-
vegetarian hard cheese cut in pieces (2 cm)60 g
-
garlic cloves2
-
sun-dried tomatoes in oil (total weight 280 g), with oil1 jar
-
shallots (approx. 60 g), halved2
-
unsalted butter diced40 g
-
olive oil10 g
-
pine nuts30 g
-
risotto rice (e.g. carnaroli, Arborio)320 g
-
white wine, dry60 g
-
water820 g
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l), (see tip)vegetable stock paste, homemade (see tip)1 heaped tsp
-
fine sea salt to taste½ - 1 tsp
-
700 g turnip greens, (Cime di Rapa, approx. 1000 g untrimmed), cut in pieces (1 cm)broccoli rabe (Cime di Rapa, approx. 1000 g untrimmed), cut in pieces (1 cm)700 g
-
fine sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
15 g
Kalorie
1714 kJ /
409 kcal
Tłuszcz
15 g
Węglowodany
51 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Veggie Wellington
2 Std.
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25 Min
Aubergine and Tomato Pasta
45 Min
Aubergine in Coconut and Peanut Sauce with Basmati Rice
30 Min
Cape Malay Vegetable Curry
35 Min
Vegetable Stroganoff
30 Min
Moroccan Quorn with Bulgar Wheat
40 Min
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40 Min
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1 Std.
Vegetable and Chickpea Tagine
50 Min
Vegan Paella with Smoked Tofu
25 Min
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
25 Min