Risotto with Broccoli Rabe

Risotto with Broccoli Rabe

4.6 44 oceny
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 30 min
6 portions

Składniki

  • vegetarian hard cheese cut in pieces (2 cm)
    60 g
  • garlic cloves
    2
  • sun-dried tomatoes in oil (total weight 280 g), with oil
    1 jar
  • shallots (approx. 60 g), halved
    2
  • unsalted butter diced
    40 g
  • olive oil
    10 g
  • pine nuts
    30 g
  • risotto rice (e.g. carnaroli, Arborio)
    320 g
  • white wine, dry
    60 g
  • water
    820 g
  • vegetable stock paste, homemade (see tip)
    1 heaped tsp
    1 vegetable stock cube (for 0.5 l), (see tip)
  • fine sea salt to taste
    ½ - 1 tsp
  • broccoli rabe (Cime di Rapa, approx. 1000 g untrimmed), cut in pieces (1 cm)
    700 g
    700 g turnip greens, (Cime di Rapa, approx. 1000 g untrimmed), cut in pieces (1 cm)
  • fine sea salt to taste
  • ground black pepper to taste

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 409 kcal / 1714 kJ
Białko 15 g
Tłuszcz 15 g
Węglowodany 51 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...