
Urządzenia i Akcesoria
Spinat-Cannelloni
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
4 Portionen
Składniki
-
Parmesan in Stücken100 g
-
Öl20 g
-
Zwiebel (60 g), halbiert1
-
Knoblauchzehe1
-
Blattspinat, TK aufgetaut und abgetropft (siehe Tipp)350 g
-
Ricotta250 g
-
Salz1 ½ TL
-
Pfeffer und etwas mehr zum Würzen¼ TL
-
Muskat4 Prisen
-
Cannelloni14 - 16
-
Milch600 g
-
Butter in Stücken40 g
-
Mehl45 g
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
529 kcal /
2214 kJ
Białko
23 g
Tłuszcz
28 g
Węglowodany
44 g
Błonnik
5.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Let's Go Veggie!
58 Przepisów
Niemcy
Niemcy