Spinat-Cannelloni

Spinat-Cannelloni

4.6 1.8K ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
4 Portionen

Składniki

  • Parmesan in Stücken
    100 g
  • Öl
    20 g
  • Zwiebel (60 g), halbiert
    1
  • Knoblauchzehe
    1
  • Blattspinat, TK aufgetaut und abgetropft (siehe Tipp)
    350 g
  • Ricotta
    250 g
  • Salz
    1 ½ TL
  • Pfeffer und etwas mehr zum Würzen
    ¼ TL
  • Muskat
    4 Prisen
  • Cannelloni
    14 - 16
  • Milch
    600 g
  • Butter in Stücken
    40 g
  • Mehl
    45 g

Wartości odżywcze na 1 Portion

Kalorie 529 kcal / 2214 kJ
Białko 23 g
Tłuszcz 28 g
Węglowodany 44 g
Błonnik 5.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...