
Urządzenia i Akcesoria
Veggie Rigatoni al forno
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
6 Portionen
Składniki
-
Zwiebel halbiert1
-
Knoblauchzehe1
-
Möhren in Stücken180 g
-
Knollensellerie in Stücken180 g
-
Öl15 g
-
Wasser und mehr zum Kochen600 g
-
passierte Tomaten500 g
-
Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht2 geh. TL
-
Pilze in Scheiben100 g
-
rote Linsen, getrocknet150 g
-
Paprika edelsüß1 TL
-
Oregano1 TL
-
Basilikum1 TL
-
Zucker1 TL
-
Pfeffer¼ TL
-
Lorbeerblatt, frisch1
-
Tomatenmark70 g
-
Crème fraîche100 g
-
Salz zum Kochen
-
Nudeln250 g
-
Erbsen, TK100 g
-
Käse gerieben (siehe Tipp)120 g
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
432 kcal /
1807 kJ
Białko
21 g
Tłuszcz
15 g
Węglowodany
49 g
Błonnik
11.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

THERMOMIX® Magazin 3/2021
41 Przepisów
Niemcy
Niemcy