
Urządzenia i Akcesoria
Linguine in Tomatenbutter
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 Portionen
Składniki
-
Wasser zum Kochen
-
Salz zum Kochen
-
Pecorino in Stücken80 g
-
Knoblauchzehen2
-
Schalotten halbiert80 g
-
Pfefferkörner, schwarz6
-
Rosmarin abgezupft2 Zweige
-
Thymian abgezupft2 Zweige
-
Butter in Stücken150 g
-
Olivenöl50 g
-
Linguine500 g
-
Cherry-Tomaten halbiert800 g
-
Meersalz1 TL
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
964 kcal /
4035 kJ
Białko
24 g
Tłuszcz
52 g
Węglowodany
95 g
Błonnik
9.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

THERMOMIX® Magazin 6/2018
43 Przepisy
Niemcy
Niemcy